Rigolya? Fölösleges óvatosság esetleg rigolya lenne hogy nem vagyok hajlandó olyan emberrel telefonon beszélni aki éppen autót vezet.
Figyelt kérdés
Akkor sem ha kihangosítóval.
Ha beszélgetnék vele, akkor nem figyel a vezetésre, ami veszélyes és nem figyel rám, ami olykor bosszantó.
2022. máj. 11. 19:28
11/16 A kérdező kommentje:
#9-10: ha ott ülök a vezető mellett az autóban, akkor látom hogy mikor milyen helyzetben van és például amikor azt nézi hogy be fognak e vágni elé, vagy be tudja e fejezni az előzést, akkor nyilván nem szórakoztatom. Amikor telefonon beszélünk akkor nem tudom hogy hol jár milyen helyzetben van és mondjuk miért hallgatott el.
2022. máj. 11. 23:05
12/16 anonim válasza:
#11...Aha. Ezzel csak az a gond, hogy ezek tipikus pillanatnyi helyzetek. Mire elhallgatsz már kész a baj, ha baj van. Ilyen alapon már alapból el sem kellene kezdened beszélni senkivel, de még az utcán sem, mert telefonál és beleesik egy gödörbe vagy nem látja, hogy szalad felé 3 kutya. Vagy otthon van és miattad beveri a lábát az asztal sarkába mert a telefonálásra figyel.
13/16 anonim válasza:
Amúgy meg a sofőrnek is van agya, közbe lehet szólni. Ha én azt látom, hogy szituáció van, vagy jobban kell figyelnem, akkor szólok, hogy várjon egy percet. Mind élőben mind telefonon.
14/16 anonim válasza:
"ha ott ülök a vezető mellett az autóban"
Na még pont egy olyan idióta utas hiányzik, aki a sofőr helyett figyel és "vezet".
Annyi ilyen idegbeteg utas volt már, hogy egy időben kapni lehetett ilyen feliratot az autóba, hogy:
" Kuka utas vésd az észbe, ne szól bele a vezetésbe!"
15/16 anonim válasza:
Nekem csak egyszer szólnál bele a vezetésembe, onnan már mehetnél is gyalog.
16/16 anonim válasza:
értjük kérdező, tehát nincs jogosítványod, és fogalmad sincs róla, hogy működik az autóvezetés meg a kihangosító, de szeretsz fontoskodni és belekotyogni mindenbe. lehet meg kéne tanulnod ezt a két készséges,kevésbé lennél ideges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!