Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire vagytok a legbüszkébbek...

Mire vagytok a legbüszkébbek magatok iránt?

Figyelt kérdés
én arra hogy 23 éves vagyok srác és eddigi életemben nem ittam alkoholt. se sör se pálinka se bor. illetve cigizni sem cigiztem soha :) ezeket a jó szokásomat egész életemben tartani akarom ( és mielőtt valaki kérdezné.. igen volt már barátnőm,.. nem is egy :))

2022. máj. 10. 00:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal reálisabban gondolokod, mint az átlag.
2022. máj. 10. 00:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
* gondolkodok
2022. máj. 10. 00:12
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Kitartó vagyok és céltudatos. Eddig mindent sikerült elérni, amit szerettem volna.
2022. máj. 10. 00:23
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Az hogy román vagyok és Erdély Románia
2022. máj. 10. 02:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem soha semmilyen átlagon felüli teljesítményt nem nyújtottam semmiben, illetve semmilyen tulajdonságommal nem különbözök/ nem vagyok jobb az átlagtól. Így én nem vagyok büszke semmire. Talán még le is nézem magam, mert sokkal többet tudtam volna tenni bizonyos célokért, és ezeket legtöbbször hanyagoltam, vagy csak nem mertem lépni, így leragadtam ott ahol most vagyok.
2022. máj. 10. 02:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Büszke vagyok arra, hogy máshogy gondolkozom mint az átlag ember. Hogy ez most jó vagy rossz, az más kérdés.
2022. máj. 10. 03:29
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
Hogy okosabb, ertelmesebb, empatikusabb vagyok a tobbi embernel.
2022. máj. 10. 04:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem felejtem el, hogy honnan indultam, nem nézem le mások munkáját és meg tudtam maradni embernek is ebben a világban, - ami nem egyszerű küldetés!
2022. máj. 10. 10:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Becsületes vagyok és őszinte. Hogy példát is mondjak: találtam a földön egy pénztárcát, amiben volt egy elég szép összeg, de meg se fordult a fejemben elrakni. Volt benne egy névjegykártya is, úgyhogy felhívtam a tulajdonosát és hiánytalanul átadtam neki. Másik eset ami hirtelen eszembejut, de ez nem igazán a becsülettel függ össze, talán inkább a bátorság/segíteni akarás, amikor is egy nőt késsel fenyegetett az utcán a “kedves” párja, a nő meg nekem könyörgött, hogy hívjak rendőrt. Megtettem, rendőrt hívtam fiatal nőként, pedig a pasi megfenyegetett engem is az utcán, hogy levágja a fejem. A kiérkező rendőrök azt mondták, hogy ilyen esetben nagyon kevesen hívják ki őket, mert nem akarnak belekeveredni semmibe, inkább félrenéznék és továbbállnak.
2022. máj. 10. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!