Minden nap elhagyjátok a lákást?
"home office, online bevásárlás stb"
Az, hogy otthon dolgozol, nem kell azt jelentse, hogy a lakáson kívül nem létezik világ számodra.
Nekem amúgy ritka, hogy napokig otthon üljek, maximum ha beteg vagyok.
Az megint más, ha éppen olyan elfoglaltságot találok, mondjuk a LEGO vagy akár egy számítógépes játék, ami le tud kötni több napra is. De ez nálam max 1 hétvége.
Én évek óta úgy vagyok, hogy a hétvége 2 napból áll. Egyik napon aktívan pihenek, kimozdulok, vagy nagyobb túra, vagy legalább egy kisebb program. Másik nap pedig döglök, pihenek, így jut is marad is. Persze van amikor jólesik 2 napot dögleni máskor meg mindkét napon aktívan mozgok.
17 Drága és ki mondta hogy nem mozgok?:DDDDDD
Edzés,kerti munka nekem elég mozgás dehát mindenki maga tudja neki mennyi mozgásra van szüksége.Egyedül nem sétálgatok csakha van társaság.
Igen.
Nincs gyerekem, se kutyám, nem lenne muszáj, de én igénylem a kimozdulást.
A covid alatt 1,5 évig dolgoztam otthonról, akkor is egy rövid egészségügyi sétára mindig kimentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!