Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden nap elhagyjátok a lákást?

Minden nap elhagyjátok a lákást?

Figyelt kérdés
Nyilván ha beteg az ember, akkor otthon van napokig vagy akár hetekig. De nem erre vonatkozik a kérdés,hanem arra, hogy ha egyébként jól vagy, akkor elmész-e minden nap otthonról.

2022. máj. 9. 10:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

"home office, online bevásárlás stb"

Az, hogy otthon dolgozol, nem kell azt jelentse, hogy a lakáson kívül nem létezik világ számodra.

2022. máj. 9. 13:05
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem amúgy ritka, hogy napokig otthon üljek, maximum ha beteg vagyok.

Az megint más, ha éppen olyan elfoglaltságot találok, mondjuk a LEGO vagy akár egy számítógépes játék, ami le tud kötni több napra is. De ez nálam max 1 hétvége.

Én évek óta úgy vagyok, hogy a hétvége 2 napból áll. Egyik napon aktívan pihenek, kimozdulok, vagy nagyobb túra, vagy legalább egy kisebb program. Másik nap pedig döglök, pihenek, így jut is marad is. Persze van amikor jólesik 2 napot dögleni máskor meg mindkét napon aktívan mozgok.

2022. máj. 9. 13:09
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha nem melozok akkor is. Megkattannek otthon.
2022. máj. 9. 13:39
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Régen előfordult, hogy 3-4 napig ki se léptem a lakásból de mostanában akkor is kimegyek 10-15 percet sétálni ha semmi más dolgom sincs odakinn.
2022. máj. 9. 14:53
 25/28 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, átmegyek az 5 percre lévő balett-terembe edzeni heti 3-4 nap, a többi napon meg vagy az egyetemre kell bemennem este vagy boltba megyek. Otthonról dolgozom.
2022. máj. 9. 15:42
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

17 Drága és ki mondta hogy nem mozgok?:DDDDDD

Edzés,kerti munka nekem elég mozgás dehát mindenki maga tudja neki mennyi mozgásra van szüksége.Egyedül nem sétálgatok csakha van társaság.

2022. máj. 9. 16:28
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
26: de akkor te elhagyod a lakást, hiszen kimész a kertbe! :-)
2022. máj. 9. 16:41
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Nincs gyerekem, se kutyám, nem lenne muszáj, de én igénylem a kimozdulást.

A covid alatt 1,5 évig dolgoztam otthonról, akkor is egy rövid egészségügyi sétára mindig kimentem.

2022. máj. 11. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!