Minden nap elhagyjátok a lákást?
16: egy egészségügyi séta szerintem nem céltalan lődörgés.
Ha home office-ban vagyok, tuti ki kell mennem sétálni délben, vagy bicajozok egyet ebédszünetben... Ez a minimum.
Aztán persze munkaidő után is elmegyek futni, bicajozni, vagy csak a közeli kiserdőbe nordic-walkingozni.
Borzalmasan érezném magam mozgás nélkül.
Olyan helyeken szerettem lakni, Budapesten, ahol egy nap akar otszor is elmentem, es senki se szamolta, latta. Elol es hatul is volt kapu a hazon ( harom kulonbozo hely) es a haztol a szelrozsa barmely iranyaba mehettem. Setalni, boltba, barhova.
Egyszer olyan hazban laktam, ahol egy kijarat volt, az a Pasareti utra, ami gyonyoru, es megis nagyon nyomasztott akkor, hogy egy hosszu egyenes ut van keskeny jardaval, nincsenek terek, parkok. Igy csak valamilyen cellal mentem el otthonrol.
A legjobban az hianyzik, hogy bar nincs kutyam, a legremesebb idoben is felalljak es egy turo rudi urugyen egy oran at setaljak.
Kertes hazban lakom videken, kulfoldon. Kocsiba ul az ember, ahogy kilep a hazbol. Hianyzik az a lakasbol kibujo nagyvarosi zoldovezeti elet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!