Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden nap elhagyjátok a lákást?

Minden nap elhagyjátok a lákást?

Figyelt kérdés
Nyilván ha beteg az ember, akkor otthon van napokig vagy akár hetekig. De nem erre vonatkozik a kérdés,hanem arra, hogy ha egyébként jól vagy, akkor elmész-e minden nap otthonról.

2022. máj. 9. 10:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha épp szabadságon vagyok, akkor van hogy első napján bevásárolok,utána pár napig csak otthon pihenek,nem reagálok hívásokra se.Néha jól esik, "eltűnni" kicsit a világból.
2022. máj. 9. 11:29
 12/28 anonim ***** válasza:
80%
Igen.
2022. máj. 9. 11:29
 13/28 anonim ***** válasza:
84%
Igen, szükséges a levegőzés.
2022. máj. 9. 11:31
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégén
2022. máj. 9. 11:34
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
igen, még ha itthon is vagyok hosszabb ideig (vizsgákra tanulás), sportolni vagy kutyát sétáltatni mindenképpen kimegyek
2022. máj. 9. 12:01
 16/28 anonim ***** válasza:
81%
Ha nincs dolgom akkor nem,szóval változó.Csak lődörögni céltalanul nem szoktam mert semmi értelme.
2022. máj. 9. 12:05
 17/28 anonim ***** válasza:
89%

16: egy egészségügyi séta szerintem nem céltalan lődörgés.

Ha home office-ban vagyok, tuti ki kell mennem sétálni délben, vagy bicajozok egyet ebédszünetben... Ez a minimum.

Aztán persze munkaidő után is elmegyek futni, bicajozni, vagy csak a közeli kiserdőbe nordic-walkingozni.

Borzalmasan érezném magam mozgás nélkül.

2022. máj. 9. 12:11
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Más meg nem érzi magát borzalmasan mozgás nélkül. Velem is simán előfordul, hogy napokig nem lépek ki a lakásból (home office-ban dolgozom, bevásárlást online rendelem, kutya nincs), főleg ha olyan az idő. Télen pl az a fura, ha kimegyek valahova. Mostanság már igyekszem minden nap kint lenni, de mindig megbánom, mert az allergiám nagyon kínoz néha, aztán most így a covid-hercehurca után az utcán folyamatosan orrot fújni meg prüszkölni kb főbenjáró vétség :D
2022. máj. 9. 12:24
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Heti átlag 3-4-szer megyek el itthonról. Itthonról dolgozok szóval akár kevesebb is lehetne, de mint már említették egy kis séta jól esik néha.
2022. máj. 9. 12:26
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Olyan helyeken szerettem lakni, Budapesten, ahol egy nap akar otszor is elmentem, es senki se szamolta, latta. Elol es hatul is volt kapu a hazon ( harom kulonbozo hely) es a haztol a szelrozsa barmely iranyaba mehettem. Setalni, boltba, barhova.

Egyszer olyan hazban laktam, ahol egy kijarat volt, az a Pasareti utra, ami gyonyoru, es megis nagyon nyomasztott akkor, hogy egy hosszu egyenes ut van keskeny jardaval, nincsenek terek, parkok. Igy csak valamilyen cellal mentem el otthonrol.

A legjobban az hianyzik, hogy bar nincs kutyam, a legremesebb idoben is felalljak es egy turo rudi urugyen egy oran at setaljak.

Kertes hazban lakom videken, kulfoldon. Kocsiba ul az ember, ahogy kilep a hazbol. Hianyzik az a lakasbol kibujo nagyvarosi zoldovezeti elet.

2022. máj. 9. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!