Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik a céljaitok?

Mik a céljaitok?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy nektek mi is a vágyatok, mit akartok elérni az életetekben, és hogy hol tartotok ennek a célnak az elérésében? A kor nem számít, lehet nehéz lehet könnyű, csak érdekel hogy más embereknek mik a jövőbeli céljuk.

2022. máj. 8. 22:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%

Egy Mercedes c63 amg, egy lengyel bombázó, és annyi pénz hogy soha ne kelljen dolgozni.

De őszintén én már lemondtam kb mindenről, ennél sokkal kisebb dolgokról is. Egy ideig családot akartam nagyon, de jött össze, normális kapcsolat sem igazán, munka sem....örülök ha normálisan fájdalom nélkül megdöglök :d na jó ennyire nem...de érted. 29f

2022. máj. 8. 22:11
 2/14 A kérdező kommentje:
oh, értem, hát legalább hozd ki magadból azt, amit még ki tudsz. Én is csak azért írtam ki ezt a kérdést, mivel az én céljaimnak is hasonló története van mint a tieidnek, ezért érdekel más hogy végezte a céljait. Egyébként én hasznosnak találtam a válaszodat, nem értem miért csak 39%-t kaptál.
2022. máj. 8. 22:15
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Megszabadulni a kötelező munkától, főnöktől, óracsörgéstől, hogy mástól kelljen engedélyt kérnem, ha szabadnapot akarok. - Folyamatban van, még kell hozzá 1-2 év hogy elérjem.

venni egy házat és összeköltözni a párommal. Szintén a köv 1-2 éves terveink között van ennek a lebonyolítása.

Szépen haladunk.. 5 éven belül meglesz mind a 2.

2022. máj. 8. 22:16
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

Jelenleg csupán az arcplasztika, hogy ne kelljen az utcán szégyellnem magam. Gyűjtenem kell rá.

Ez miatt jobban fizeto helyekre pályázom.

Nagyobb tervekrol már letettem. Vért izzadtam, nem birom már, feladtam, nem értem el. (Család, saját ingatlan, házasság helyett tingli tangli kapcsolatokban vagyok, albérletben)

2022. máj. 8. 22:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért dolgozok és mellette tanulok is, hogy 10-15 éven belül ki tudjak szabadulni a mókuskerékből. Szeretnék meg szabadulni a munkahelyemtől, az agyatlan és idegesítő kollégáimtól, a gyűlölködő és irigy emberektől.

Életem hátra levő részét, egy kellemes és nyugodt természet közeli helyen szeretném tovább élni, a családommal együtt.

Szeretnék sokat utazni új helyeket látni, és velem hasonló gondolkodású emberekkel meg ismerkedni.

Én úgy érzem hogy az emberek nagy része ezt szeretné, valaki előbb és van aki csak később jön rá erre.

A legtöbb ember az egész életét végig dolgozza, és 60-70 éves korában jön rá hogy szinte semmit nem élt mellette. Én nem így szeretném végezni, mert az már nem élet.

2022. máj. 8. 23:03
 6/14 anonim ***** válasza:
A jelenlegi munkahelyemről elmenni végre, vagy legalább ne abban a környezetben legyek, ahol vagyok...
2022. máj. 8. 23:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A célom hogy megtaláljam hogy mi a célom.

👌

2022. máj. 8. 23:17
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A célom az, hogy jó legyek...
2022. máj. 8. 23:29
 9/14 anonim ***** válasza:

1. Pénzügyileg független lenni

2. Meg legyek elégedve a kinézetemmel

3. Legyek a legjobb ami a kommunikációt illeti

4. Tudjak kiállni magámért

5. Olvasak el évente minimum 8 könyvet, ami közül minimum 3 önfejlesztő

6. Legyek tökéletes (ez a cél arra motivál, hogy egyre jobb legyek, mivel olyan, hogy "tökéletes" nem létezik)

8. Ez nem egy cél inkább egy fontos dolog amit egyfolytában be szeretnék tartani. Az pedig hálásnak lenni minden egyes dologért amim van és amit át éltem.

9. Boldog élet kialakítása

10. Legyek képes másokon folyamatosan segíteni vagy anyagilag vagy egyszerűen boldoggá tenni valakit.

19/f

2022. máj. 9. 02:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Sok penzt keresni keves meloval, hogy legyen idom a hobbijaimnak. A sok penz megvan csak idom nincs 😀 Bejarnam a vilagot a bnommel es csak jolereznem magam amig elek. Csalad, sajat haz stb "normalis elet" nemizgat.
2022. máj. 9. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!