Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem van elegem ezen az...

Csak nekem van elegem ezen az oldalon a térítőkböl?

Figyelt kérdés
Többször volt problémám és segítsetek vagy tanácsot kértem ezen az oldalon, de mindig miután ki írtam a kérdésemet, akkor legalább egy ember ír nekem privát üzenetet arról, hogy az összes problémáim az isten hiánya az életembe. Például most írtam ki egy kérdést a mentális problémámról és írt is nekem valaki privát üzenetet. Azt írta nekem, hogy a mentális problémák egyre gyakoribbak a fiatalok és az öregek között, és ez az isten hiánya miatt van sok esetben és bibliából idézet nekem. Meg azt írta, hogy az összes gyógyszer amit pszichológus ír elő függőséget okoz, amivel 2 nagy probléma van.... az egyik az, hogy pszichológus nem írhat elő gyógyszereket mivel ezt csak pszichiáter teheti meg, a másik dolog a függőség mivel csak a teljesen komoly ügyek esetében használnak olyan gyógyszereket amik függőséget okoznak. Ezek közé tartozik például a Xanax ami az egyike a leghatékonyabb és leg közismertebb szorongásoldó és nyugtató, ami függőséget is okozhat. Ezelőtti egy teljesen más kérdést írtam ki és egy ember írt nekem aki a Szcientológia tagja, ami köztudottan egy szekta. Ezeken a példákan is látható, hogy olyan embereket keresnek akiknek éppen szükségük van segítségre és ezt azért csinálják, mert azokat a legkönnyebb manipulálni. Szerintem ez eléggé szánalmas és veszélyes, hogy itt próbálják híresztelni a hitet.

2022. máj. 7. 11:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én az egyik itt írogato jehovista nőnek leírtam, hogy kitűzték a dicsőséges árja lobogót.... Azóta nekem nem írt.
2022. máj. 7. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Egyszer kaptam ilyen üzenetet.Visszaírtam hogy én találkoztam már Istennel, és egészen mást mondott mint amit az illető a privát üzenetében fejtegetett.Persze azonnal próbálta megmagyarázni a dolgokat, és bizonygatni az igazát.Csak azt sajnálom hogy nem láttam az arcát közben :) Majd mikor már teljesen kiakasztottam és kezdett kitérni a hitéből, akkor lezártam egyszerűen csak azzal hogy akkor most ő találkozott Istennel vagy én?! :) Úgyhogy ne akarja nekem megmagyarázni :)
2022. máj. 7. 17:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jóóó xd

2022. máj. 7. 17:48
 14/16 anonim ***** válasza:

1. Ha függőséget is okoz egy pszichiátriai gyógyszer, nem lesz tőle hülye az ember, mint mondjuk a tudatmódosító szerektől. De még annyira sem, mint a cigarettától, ami káros is, büdös is, és sokba is kerül. Szorongani a modern társadalomban nagyon sok embernek oka van. De inkább ezzel oldja az ember a szorongást, mint mondjuk piával vagy heroinnal.

2. Ha a függőség szerintük nagy baj, akkor ők vannak a legnagyobb bajban, mert az egész életüket egy életüket és halálukat irányító meselény tudatában élik le, ami mindent megtilt, ami jólesik, ráadásul a pokollal fenyeget, ezért aztán ők is szoronganak keményen, és ez ellen még gyógyszer sincs. Ha egyszer az életükben bekövetkezik valami esemény, amitől megrendül a hitük, az egész életük kártyavárként dől össze

Viszont ha a Xanax fogy el, attól még nem zuhan össze az ember.

2022. máj. 8. 19:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha jó csaj vagy, szexelhetünk, és cserébe ígérem, hogy nem foglak megtéríteni.
2022. máj. 8. 21:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Jó fejek pedig. Mindig visszatérítik a pénzem
2022. máj. 15. 11:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!