Miért nem hordja a házasságban lévő férfi a karikagyűrűt?
Tehát egyszer láttad a feleségével ahol éppen boldogtalannak látszott innentől összeraktad, hogy ez egy boldogtalan rossz házasság.
Amúgy nem tudom más mit lát, én senkinél nem látom, hogy folyton kézen fogva, ölelkezve közlekednének több évnyi házasság után. Vannak olyan ismerőseim, ha nem tudnám, hogy együtt vannak, nem mondanám meg, hogy amúgy együtt vannak. Mégis boldogok.
Ha nem érintkezik valamennyire egy pár tagjai egymással (nemcsak a szexre értem,hanem pl a megölelést is ami általános emberi gesztus legtöbbször),akkor nem is boldogok csak azt mutatják.
Egyébként a férfi elhúzódott a kolléganő jelenlétében(akivel 100% hogy nem kavar mert o megbizhato),amikor a férfit a felesége megcsókolta,lerohanta es a kolleganonek beszelt hozza igyekezett.Mint aki vedelmet keres ellenseg elol.Ezt lattam.
OK, én feladom. Ha valaki ennyire nem érti hogy semmi köze más párkapcsolatához, mint a kérdező, akkor itt nincs mit tenni.
Nem szívesen lennék az ismerősöd. Te azt hiszed, mindenki kapcsolatához közöd van. (egyébként nincs. Ezt érdemes lenne megjegyezned, mielőtt valaki elküld a fenébe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!