Miért nem hordja a házasságban lévő férfi a karikagyűrűt?
Ha végiggondolom a nős ismerőseimet egyik sem hordja (apám sem horta, a párom sem hordaná, ez 100000%), de a nők között is alig van olyan, aki igen (én sem hordanám).
Szerintem az is benne lehet ebben, hogy 1-1 ilyen marha drága és nem akarja szétcseszni/elveszteni az ember
Így hirtelen az alábbiakat tudom elképzelni.
1. Kihízta.
2. Eladta, és vett belőle rengeteg csokit.
3. Ezzel jelzi feléd, hogy a házassága nem számít neki, bátran elmélyítheted vele a kapcsolatod.
4. Mikor lehúzta a vécét, leesett az ujjáról, és a lefolyóba került.
Én sem hordok, pedig egy éven belül volt az esküvőnk és nő vagyok. :)
Ezernyi oka lehet, munkavédelmi szempontból is adódhat probléma vele.
Az pedig, hogy épp boldogtalannak tűnt a felesége oldalán, nem jelent semmit. Én is sokszor búvalb.szottan megyek a férjem mellett egy nagyobb bevásárlás alkalmával; de attól még szeretem.
Elnézést kérek minden férjtől, aki hordja a karikagyűrűt, de (néhány kivételtől eltekintve) szerintem iszonyú b.zis.
A legtöbb férfi nem azért nem hordja, mert mindenképpen azt szeretné, hogy a hozzád hasonló ribik rámásszanak, hanem mert egész egyszerűen nem kényelmes nekik. Sok férfinak van olyan munkája, ahol baleset érheti a gyűrű miatt, esetleg elkopna stb.
Én nő vagyok, a gyűrűt hordanám, de pl. frászt kapok a kézen fogva sétálástól.
Lehet zavarja a gyűrű a mindennapi munkájában.
Mellesleg nem mindenki szereti a gyűrűt.
Én sem szeretem, zavar pl. a vezetésnél is, ha fogom a kormányt, vagy egyszerűen azért, mert az ujjamon van. (pedig én nő vagyok)
Amúgy meg ezer oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!