Miért nem hordja a házasságban lévő férfi a karikagyűrűt?
Tehát boldogtalannak akartad látni..
Hidd el, ennek semmi köze sincs a házasság működéséhez, hogy hordja, vagy nem, millió oka lehet; és van aki szar házasságban hordja, és boldogban eszébe sem jut.
Apám pl azért nem hordta, mert menet közben derült ki, hogy fém-allergiája van.
Egyébként anyámmal halálukig boldog házasságban éltek, de életemben nem láttam őket kézenfogva sétálni.
Nem olyan a munkája,ahol ne hordhatná.
A boldogtalanságot ami látszott,nem a kézfogásnak hiánya mutatta,hanem a testtartás és távolság megtartása.
Persze,hogy nem az utcán kell elkezdeni szexelni..de ami látszik az látszik,nem lehet elmenni ilyen mellett anélkül hogy észre ne vennék
#7 Köszönöm a te válaszodat is és a lehordást a helyzet ismerése nélkül is.
Az a kérdésem neked,hogyha én r.banc vagyok akkor az mi szerinted aki a férfihoz pénzkifosztás miatt megy hozzá?
"Az a kérdésem neked,hogyha én r.banc vagyok akkor az mi szerinted aki a férfihoz pénzkifosztás miatt megy hozzá?"
Kérdező, ugye azt tudod, hogy amikor egy nő hozzámegy egy pasihoz, ugyanakkor a pasi is elveszi a nőt? Ha nem akarta volna, nem vette volna el azt a nőt, aki neked annyira nem szimpatikus. Ha meg a nő kifosztaná, ott hagyhatná simán.
A kérdésedből meg a válaszaidból ordít, hogy nem tetszik neked, hogy a feleségét látod a nő mellett, de a rossz hír az, hogy ezzel te nem nagyon tudsz mit kezdeni és nincs is közöd hozzá.
Másnak se, az mert sokaknak tett rosszat azt mondták a körülötte dolgozók.. A férj igyekszik sok munkát vállallni és távol lenni tőle.
A kényszerházasság is divat még az érdekházasságokon kívűl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!