Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ingatlanokért emberek nagyon...

Ingatlanokért emberek nagyon gonosz dolgokra is képesek?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen megdöbbenve halgattam amúgy átlag családapáknak gondolt emberektől, ahogy mesélték hogy az alkoholista rokontól hogyan csalták el annak az ingatlanját mert hogy "az úgyis elitta volna, akkor nem mindegy"

Rákérdezgettem erre a témára és kiderült ez magyar embereknél(nem a kisebbség és/vagy bűnőzők hanem normál dolgozó emberek) nem is olyan ritka dolog ez az ingatlan elcsalás az együgyű, alkesz, öreg, beteg ismerősöktől, rokonoktól.

Még nem tértem magamhoz a döbbenettől.

2022. máj. 5. 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem csak ingatlanokért. Az emberek 99%-a egy leköpni való szemétláda.
2022. máj. 5. 10:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akik a pénztárcádért is gonosz dolgokra képesek. Másoknak eszükbe sem jutna egy ingatlanért se. Nem sok értelme van általánosítani.
2022. máj. 5. 10:13
 3/9 A kérdező kommentje:

# 2

de az ingatlan az olyan nagy érték a szemükben hogy könnyen elcsábulnak nem?

"Nézd itt van az alkesz rokon Józsi, úgyis el fogja inni a házát, nálam jobb kézben lesz."

2022. máj. 5. 10:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, engem meg akart ölni/öletni a szomszédom az ingatlanunkért. Már próbáltak megmérgezni, agyonveretni cigányokkal. Most újjabban elmegyógyintézetbe akarnak vitetni,miközben a telekhatárt tologatják arrébb.
2022. máj. 5. 10:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyakori esetnek számít. Erre törekvő személy még rá is kontráz. Akitől ki akarja csalni az ingatlant, elkezdi szándékosan lehetetlen élethelyzetbe hozni.

Pár éve örököltem. Voltak olyanok akik sajnos megtudták. Mindennel előálltak már mint az anyagiakat illeti. Az egyik szomszéd pontom pénzért 400.000ft.-ért akarja megvenni az ingatlant. Nem titkolta: "addig kapom a feljelentéseket amíg el nem adom!" Azóta ezt a személyt elrendeztem, és nem ő az hozzá hasonló. Van egy másik család, ők külön történet.

2022. máj. 5. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim 2 olyan ingatlant is szereztek, hogy alig várták, hogy meghaljon a rokon, mindig mondták, hogy csak halna már meg. Szóval igen, az emberek ilyenek.
2022. máj. 5. 10:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos vannak ilyenek, főleg a beteg, idős embereket csapják be, sokszor rokonok vagy "segítők", akik gondoskodnak róluk.

Engem itt gyakorin többször megdöbbentett, hogy az elhunyt családtag meg ki sem hűlt, de már mennek fosztogatni a hagyatékot. Azt sem tudják sokan, hogy az örökség nem, aki kapja marja, hanem hivatalos állami eljárás. Ahol a közjegyző felméri az elhunyt vagyonát, majd tárgyaláson dől el az örökség sorsa. Persze olyanok is vannak, akik tudják jól, csak becstelenek.

2022. máj. 5. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"de az ingatlan az olyan nagy érték a szemükben hogy könnyen elcsábulnak nem?"

Szamomra nem, mert az ingatlan roghoz kot.

37F incel

2022. máj. 5. 15:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mo. élő példa erre, sokan e tekintetben olyanok, mint a karvalyok.
2022. máj. 5. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!