Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen egy igazán gonosz ember?

Milyen egy igazán gonosz ember?

Figyelt kérdés
Találkoztatok már ilyennel? Mit tett, és megbánta amit tett?
2022. ápr. 29. 16:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Én az vagyok. Még a szemem is sámán zöld.
2022. ápr. 29. 17:00
 2/15 A kérdező kommentje:
Meg kissé buta vagy, de azt elfeledted.
2022. ápr. 29. 17:05
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

Dehogy vagyok. Régen úgy vélték, hogy akiknek zöld a szemük azok az ördöggel cimborálnak.

Úgyhogy ne sértegess :)

2022. ápr. 29. 17:08
 4/15 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nincs ertelme gonosz vagy joindulatunak hivni valakit.

Az ember egy bizonyos spektrumon mozogok, es nem statikusan van valaki azon a spektrumon hanem dinamikusan. Pl valamitol szomoru vagy, valamitol boldog vagy.

Ebbe a spektrumba tartozik bele a bosszuallasi vagy, az irigyseg, a halalfelelem, multbeli traumak meg ilyenek.

Az atlag ember azert iteli el az ongyilkosokat, mert egyszeruen nem tudja belekepzelni magat abba a helyzetbe, konkretan abba az erzelmi felfokozottsagba.

De fontos tudni, hogy ezek az erzelmek minden emberben megvannak, csak annak is meg van a megfelelo modja hogy hogyan valtodjon ki.

Bizonyara eliteled a muzulman terroristakat akik robbantgattak meg keselgettek, jogosan is, en nem az etikai reszet vitatom. De nehogy azt hidd, hogy ne lenne benned sem meg ez az oszton.

Benned is vannak dolgok amik ha megserulnek te is tomeggyilkossa valsz. Vagy ongyilkossa. Vagy abuuziv szemelyisegge valnal. De a spektrum eleg szeles, lehetsz te a legnagyobb filantrop ember ha valami olyan valtodna ki benned.

Szoval szerintem ilyen hogy gonosz igy onmagaban nincs. Annak valami oka van, errol szol ugye a pszichologia. A jog meg ilyenek meg a tettrol. A jog is mondjuk erdekes, mert gondolom a legtobben elitelik azt aki mondjuk 40 evesen ferfikent egy 15 evessel maszkal haza. De a torveny megengedi Magyarorszagon, szoval gonosz? Vagy eppen joindulatu? A torveny szerint egyik sem.

Minden emberben meg van a kegyetlenseg, a szeretet, a gyilkolas vagya, a mely depresszio, csak elo kell oket idezni.

2022. ápr. 29. 17:10
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Igazán gonosz.
2022. ápr. 29. 17:10
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
Azok a gonoszak akik engem lepontoztak. Szégyeljétek magatokat! :D
2022. ápr. 29. 17:18
 7/15 anonim ***** válasza:
Egy kissé az vagyok. Mit szeretnél tudni ?
2022. ápr. 30. 13:02
 8/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem tudsz kérdést értelmezni? Ott van hogy mire vagyok kiváncsi, erre megkérded mit szeretnék tudni. 😁
2022. ápr. 30. 14:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Találkoztam már olyannal. Nem írom le sem az övékét, sem a sajátomat. Hülyének nézel ? Én van amit megbánok, van amit nem. Jó ideje csak lelki értelemben kell gondolkozni.
2022. ápr. 30. 15:52
 10/15 A kérdező kommentje:
Ndm annak nézlek hanem az vagy. Hülye. Az előbb hogy mire vagyok kiváncsi, erre hogy nem írod le. Bizony hülye vagy, jól mondtad.
2022. ápr. 30. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!