A legtöbb bor, aminek palackja 7-10 ezer Ft fölött volt, nem ízlett. Az ügyfeleim szoktak hozni prémiumborokat, nem mondanám őket finomnak. Rendkívül száraz borokat gyártanak prémium minőségben, nem csak hatputtonyost és társait, miközben ott van a BB Irsai-Zenitje 600ftért és számomra pl tök kellemes az íze.
Valószínűleg te amolyan koktélos-desszertboros alkat vagy inkább. Nincs ezzel baj, de a minőség nem ezen múlik.
2022. ápr. 29. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
22/26 anonim válasza:
Nem tudom, én is utálom őket. Még a koktélokat se bírom meginni, az ismerőseim már hozzá is szoktak, hogy valahányszor valami alkalom van és mindenki vodkakólázik meg pezsgőzik, addig én rostost kortyolgatok :D
2022. ápr. 29. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
23/26 anonim válasza:
Ez teljesen ízlés dolga, az pedig szubjektív.
Ezen kívül minél idősebb vagy, annál inkább tompul az ízlelésed, ezért van az, hogy ha valaki nyalt már bele sörbe gyerekként, akkor szinte 100%, hogy undorítónak találta az ízét, felnőttként - gyengébb izleléssel - már kifejezetten kívánatossá vált a kesernyés íze.
Nekem személy szerint fel is fordul a gyomrom, már csak a gondolatától is, hogy édes jellegű alkoholt igyak.
2022. ápr. 29. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
24/26 Metionin válasza:
Van aki szereti a keserűt, lásd a tonikot is megissza valaki. Amúgy én sem szeretem az ízét a legtöbb alkoholnak.
2022. ápr. 29. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
25/26 anonim válasza:
Nekem szájon át sikerül meginnom a keserű söröket (pilsner) és az unicumot. :)
Ha neked nem izlik valami az attól még nem rossz.
2022. ápr. 30. 06:42
Hasznos számodra ez a válasz?
26/26 anonim válasza:
Elég sokan vagyunk, akik főzzük a sört magunknak. Aki keserűbben szereti, az "házi modellen" megtolja az IBU-t, aki édesebben, az testesre főzi határeset-keserűn. Aki győzi vesével, és szereti is, az ivósabb, 5% körülieket főz magának, aki inkább ízorgiákat keres, az kicsit vaskosabbra, aki meg lusta, de tud várni, például mint én, az inkább kb. 8%-on megáll egy-két fura kompromisszummal. A nagyon keserűt én se szeretem. A Rychtár, ami volt a Pennyben régebben igen jó ár-érték aránnyal, az nekem már értelmetlenül keserű volt, a másodikat már kellemetlen volt bevállalni. A combos sörömben is 30 körül tartom az IBU-t, és igyekszem testesre főzni és dextrinmalátázni a moderált hidegkomló-bomba alá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!