Mitől van az, hogy egy alma másoknak édes, de nekem keserű?
Sose értettem, suliban kaptunk elmát, szép sötétvörös, beleharapnak páran mondják, hogy milyen édes és csorgó nyállal elfogyasztják. Örülök neki, mert "végre egy alma ami édes". hamar kiderült, hogy olyan keserű, hogy borsózik tőle a hátam. Lenyelni se tudtam, kiköptem a kukába.
Ez van az almák 99.9%-ával. mind keserű nekem. Nagy ritkán kifogok olyat ami puha és édes, és boldogan ehetem. KOmolyan félve harapok bele, mert ha nagyot harapok a keserű almába akkor hányingerem lesz és elmegy az étvágyam.
Volt covidod? Lehet, hogy az zavar be még mindig.
Amikor olyan almát találsz végre, ami ízlik, jegyezd meg, hogy pontosan milyen fajta és olyat vegyél máskor is.
1: erről nem tudok, lehet...
2: nem tudok róla, de voltam beteg az elmúlt hónapban (teszt nélkül)
3: igen, kiskorom óta. héj nélkül is keserű, általában ha ugyanolyat veszek akkor is sokszor keserű.
A narancsot érzem még keserűnek, meg a mandarint. Nem tudom megenni egyiket sem
Mivan, savanyú a szőlő?😜
Egyébként nem tudom miért lehet.🤷♂️
Ja, hamár úgyis ez a téma, nektek is csípős a kiwi? Senkitől nem merem megkérdezni, félek hogy hülyének néznek😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!