Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pasik! Mennyire idegesit, ha...

Pasik! Mennyire idegesit, ha egy csaj (aki jol nez ki), mindig amikor elmentek mellette nez titeket?

Figyelt kérdés
Mit gondolnatok, miert csinalja?
2022. ápr. 29. 13:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
#6 és akkor mi van, ha van önbizalma? Neked az mit fáj? A ronda embereket mondjuk zavarja, ha a szépek tisztában vannak a kinézetükkel és nem álszerények. Tudom tudom, nektek az lenne jó, ha mindenki önbizalomhiányos lelkisérült lenne, mint ti. Gondolom a nagyon kedves 4-es választ is te írtad, látszik hogy savanyú a szőlő.🤠
2022. ápr. 29. 13:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám hogy jól esik a lelkemnek hogy egy ilyen kislány mint te csorgatja utánam a nyálát
2022. ápr. 29. 13:55
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

Tévedsz, nem én írtam :D

Engem hol zavarna férfiként, hogy egy nőnek mekkora az önbizalma? Engem max taszít, ha túl nagy az egó, de az senkinek sem szimpi :)

2022. ápr. 29. 13:55
 14/20 anonim ***** válasza:
71%
Egyszer bicikliztem a körúton, és állt bicajjal a keresztúton egy lány. Nézett, de a tekintetét ma sem felejtem, mindig megdobogtatja a szívem, ha eszembe jut, pedig több mint egy éve... Sajnálom, hogy nem álltam meg... Persze simán lehet, hogy nem lett volna semmi, de akkor is. Szóval tud nagyon jó is lenni, de nagyon vérfagyasztó is. Abból is volt részem.
2022. ápr. 29. 13:58
 15/20 anonim ***** válasza:
68%
Nem érdekel,nézzen azé van szeme
2022. ápr. 29. 14:03
 16/20 anonim ***** válasza:
9%
#13 senki sem beszélt túl nagy egóról, most ez hogy jön ide? Azt kifejtenéd, hogy mitől is lenne az túl nagy egó, ha valaki tisztában van azzal, hogy jól néz ki? Jobb lenne, ha álszerénykedne és azt kamuzná, hogy ő maga szerint csúnya? Én az ilyen emberektől vagyok ki, akik egyértelműen jól néznek ki, mégis sajnáltatják magukat álszentségből, hogy jöjjenek aztán a bókok, meg, hogy “jajj, nem is vagy csúnya, tök szép vagy” megjegyzések. Most ha valaki leírja, hogy jól néz ki, az max annyit jelent, hogy tisztában van a kinézetével és ezt be is ismeri.
2022. ápr. 29. 14:07
 17/20 anonim ***** válasza:

Te is jól nézel ki, mi? :D

2022. ápr. 29. 14:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Engem zavar. Minden egyes alkalommal mikor meglát elkezdd bámulni... Egy idő után rákérdeznék hogy mi a f*sz van?
2022. ápr. 29. 14:50
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés gondolom arra megy ki, hogy a kérdező a lány. A fiúk ritkán szokták érteni az ilyen jeleket.
2022. ápr. 29. 14:56
 20/20 anonim ***** válasza:
54%
Kissé zavar, mert tudom, nem lehet köztünk úgysem semmi sem.
2022. ápr. 29. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!