T udtok valami riposztot arra, ha jópofáskodásból odaszólnak neked, hogy: "Kondizol ? Hát nem látszik..."
A haverom barátnője valamiért álladóan kekeckedik velem, és rendre oda-oda szúrogat.
Én meg nagyon leoltani nem szeretném... de ha tudtok valami választ erre, nem bánom annyira, ha megsértődik.
Lehet ez frappáns, lehet ez (kicsit, vagy nagyon) durva is :D
Én valamiért sosem érzem a késztetést, hogy beszóljak neki csak úgy, de ha nagyon okoskodik, akkor le lesz oltva :D
Az, hogy hagyom dumálni, nem oldotta meg a helyzetet, a haverom meg már párszor össze veszett emiatt vele, de talán úgy lenne a legjobb, ha én oldanám meg :D
De főleg ez a szövege idegesít xD
Mert erre valahogy nem tudok mit mondani :D
Ment a like :D
Egyszerű és velős :D
- Sosem jutok el a gépekig, mert mindig beránt egy csaj az öltözőbe.
- Már így is rám vagy kattanva, mi lenne, ha még izmosabb lennék?
- Nem akarom, hogy a barátod szarul érezze magát mellettem.
- Tükörbe néztél?
Igen, fiatal, de meg vagyok elégedve magammal :D
Csak a helyzet vicces, hogy a haverom nője, és szúrkálódik, én meg nem akarom nagyon leoltani, ám mégis :D
Míg én "kinőttem" a pólóimat, addig ő is növekedett, kb hasonló tempóban, de széltében, és alul :D
Köszi az eddigieket. ✌
- Kondizol?
- Nem, wc papírral dörgölöm a testem, állítólag attól nőnek az izmok.
- ???
- A te seggednél működött.
-Kondizol? Mert nem látszik.
-Pedig én azt a gépet használom, amitől leginkább tapadnak rám a csajok... A bankautomatát.
Vagy:
-Igen, hasra gyúrok, látom, te s.ggre. Ha, ha...
A csajnak bejossz es igy akarja leplezni. Felettebb kellemetlen a szitu neki is.
De oltsd le mindenkepp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!