A mai diáklányok 60 százaléka miért érzi szükségesnek, hogy rommá legyen sminkelve egy sima hétköznap reggel is?
Imàdok sminkelni :)
Pl a mostani munkahelyi "vakolat sminkem" abbòl àllt hogy korrektort hasznàltam szem alà börhibàkra, vėkony rėteg alapozò ami tarzalmaz fėnyvėdöt, pùderel fixàltam, cicàs tusvonal, szempilla spiràl, szemöldökömet csak befėsültem egy szemöldök fixàlòval, meg hogy legyen egy kis szinem mert nagyon sàpadt vagyok kis bronzosito, ajkamra pedig csak fėnyvėdös ajakãpolò :D valòban elkėpesztöen sok, iagazàbol csak a szememet emelem ki meg kicsit egszėgesitem a bört.
Szerintem ez a videó sminktémában mindent megmagyaráz.
(Azért is tetszik mert a csajnak van saját magát és a mai elvárásokat is kigúnyoló humora.)
Íme:
"Pont nem látom így, pedig emberekkel foglalkozom, 10ből 9 nincs kisminkelve"
Persze, de az "embereknek" a fele eleve férfi (kisfiú, nagypapa, pasi, stb.), és a másik felének is csak egy töredéke diáklány. :)
Itt viszont most nem az "emberekről" van szó, hanem 100% diáklányról, vagyis tiniről. Ők pedig - én nem "emberekkel", hanem kimondottan diákokkal foglalkozom, ha ez számít ;-) - azoknak a dolgoknak a mondjuk 90%-át, amit tesznek, nem azért teszik, "Mert (nekik) tetszik. Pont.", hanem azért, hogy másoknak tetsszenek! Ez azért nagy különbség.
Szóval azért teszik, mert tetszeni akarnak, és azt hiszik, hogy ezt így érhetik el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!