Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai diáklányok 60 százaléka...

A mai diáklányok 60 százaléka miért érzi szükségesnek, hogy rommá legyen sminkelve egy sima hétköznap reggel is?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 26. 12:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

9, igen állandóan emelkedik a léc amit meg kell ugrani.

Most képzeld el, bármilyen más dologban kéne azonnal mesterien jónak lenni.

Érdekes mód azt nem várjuk pl el, hogy valaki egyik napról a másikra michlein csillagos kajákat főzzön...

2022. ápr. 26. 13:09
 12/39 anonim ***** válasza:
10%
Mert kák.
2022. ápr. 26. 13:41
 13/39 anonim ***** válasza:
24%
Nem a spanyolviaszt talalod fel. A reality show celebkultusz, social media, filterek, appek vezetett ide. Ez egy jelenseg itt mar nem az egyes szemelyeket kell megkerdojelezni. Aki nem eros jellem vagy lazado vagy rohadtul csinos, azt bedaralja ez.
2022. ápr. 26. 13:52
 14/39 anonim ***** válasza:
87%

Ha igaz lenne amit írsz, akkor a smink és az egyéb szépítkezés csak a 20. század második fele óta létezne...

2022. ápr. 26. 13:56
 15/39 anonim ***** válasza:
88%

Egyetemistaként nem célom, hogy tetszelegjek bárkinek. Nem azért sminkelek, veszem fel a kedvenc kiegészítőimet, hogy reakciókat várjak mellettem random elhaladó emberektől.

Ismerem a másik végletet is. Sok lány / fiatal nő azért sminkel, hogy megfeleljen az aktuális konfekció-divatnak, hogy beolvadjon, hogy felnőttebbnek, erotikusabbnak vagy komolyabbnak tűnjön a célközönség szemében.

Na, én egyáltalán nem ilyen vagyok. Extrém vagyok, de nem azért, mert bárhová be szeretnék olvadni. Művész vagyok, alkotok, ez a lételemem, nálam ez csak a kreativitásról szól. Egyébként smink nélkül is embernek érzem magam, nincs semmi pszichózisom ezzel kapcsolatban, simán kilépek úgy is az utcára.

“Bírom” amikor egyesek azt feltételezik, hogy minden reggel órákat töltök a tükör előtt. Lehet, hogy a “no makeup makeupoló” influencerek, meg az őket istennőként sztároló fruskák tényleg ennyit vacakolnak reggelente, csak azért, hogy Barbie babaként nézzenek ki, - az én sminkem és megjelenésem talán extrémebb és “ijesztőbb”, de kevesebb, mint 10 perc alatt elkészülök a teljes arcommal. Kezdjük ott, hogy pirosítót, kontúrt, bronzosítót egyáltalán nem használok.

A ruhatáram a kiegészítőimet is beleértve pedig úgy van összeállítva, hogy szinte minden mindenhez illeszkedjen és az alkatomnak, stílusomnak megfelelő legyen, így nem kell sokat vacakolnom ezzel reggelente.

2022. ápr. 26. 13:57
 16/39 anonim ***** válasza:
1%
Mert rondák :(
2022. ápr. 26. 16:36
 17/39 anonim ***** válasza:
12%
Mert ez a divat.
2022. ápr. 26. 16:47
 18/39 anonim ***** válasza:
41%

Mert pl sokunknak nagyon makacs bör problėmàj van :(

ėn ėvek òta àpolom a bōröm ės smink detox is volt hogy jobb e de tėnyleg nem oszt nem szoroz a böröm àllapotàn a smink söt, szerintem segít a pattik leszàritàsàban.

Hosszu folyamat ez, ės hėtköznap jòl esik ezeken korrigàlni, ės boltba is siman elmegyek smink nelkul stb, fontosabb nekem a böràpolàs, de ez a tini idöszak a bōrōmön nyomott hagyott majd keresek valami jo kozmetikust fėlre rakkok rà ės kezeltetem, aki tud szoljon privibe föleg aknė, ės hiper pigmentàciòs foltokkal küzdök. De amugy imàdok sminkelni, kisėrlezetni megtetszik egy smink megcsinàlni gyakorolni gyönyōrködni a vėgeredmėnyben :)

2022. ápr. 28. 03:18
 19/39 anonim ***** válasza:
75%
Önbizalomhiány, megfelelési kényszer miatt. Sajnos az Instagram filteres világában mindenki azt hiszi, hogy az a normális, ha az arcodon egy pötty kis hiba sincsen. Pedig szerintem sokkal szebb egy tökéletlen, de természetes bőr, mint az, amin 6 kg vakolat van. De izlesek és pofonok, valakinek az tetszik.
2022. máj. 22. 09:45
 20/39 anonim ***** válasza:
52%
Szeretnének jobb jegyeket szerezni, ha már okos nem vagy, legalább szép legyél!
2022. máj. 22. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!