A mai diáklányok 60 százaléka miért érzi szükségesnek, hogy rommá legyen sminkelve egy sima hétköznap reggel is?
"Miért érzi azt valaki, hogy random idegenekről kell kérdést megfogalmaznia?"
Mert érdekli a válasz, érdeklik az emberek, a motivációik. Miért lenne ez baj épp egy ilyen oldalon? Ha nem tetszik, ne olvasd.
Én nem gondolom, hogy feltétlen megfelelési kényszer, mert "nem lehetnek bőrhibák". Nekem például elég feltűnő sminkjeim szoktak lenni, de én csak a szememet sminkelem nagyon feltűnő színekel. Az arcom többi részén ritkán van bármi is. A kis pöttyökre soha nem rakok semmit, max ha van valami nagyon feltűnő nagyobb pattanás arra rakok valami korrektort, oszt heló. De egyébként alapozót, korrektort nem sűrűn használok.
Viszont akármennyi sminket is kenek magamra, az soha nem azért van, hogy másoknak tetszek, vagy megfeleljek. Ha nincs időm reggel, mert tovább akarok aludni tíz perccel, vagy csak nincs kedvem, akkor is ki tudok menni az emberek közé. Szimplán megnyugtató maga a folyamata a sminknek, szeretem az olyan tevékenységeket, amiket lehet egymás utáni sorrendben csinálni. Meg szeretem, ha picit másképp néz ki az arcom, egy héten nem csinálok két egyforma sminket. Sőt, egyébként szerintem az arcom nulla sminkkel kifejezetten aranyos, szép csak nyilván máshogy.
Viszont én soha nem találkoztam a "rommá sminkelt diáklányok" jelenséggel a suliba, pedig ez volt az utolsó gimnáziumi tanévem. Minden osztályban, de inkább évfolyamonként volt 1, maximum 2 ember, aki tényleg hű de nagyon feltűnően sminkel, ezen kívül maximum még 3-5, aki nagyon nude, nagyon visszafogott módon és ennyi. A színes haj, tetoválás, testékszer sokkal gyakoribb, ahogy én láttam.
"szeretem az olyan tevékenységeket, amiket lehet egymás utáni sorrendben csinálni"
Miket nem lehet? :)
#7 "A kérdésre a válasz pedig: törődj a magad dolgával.Nem kell mindenről véleményt alkotnod."
Alkothat véleményt. De tartsa meg annak, aki kíváncsi rá!
"Alkothat véleményt. De tartsa meg annak, aki kíváncsi rá!"
Akkor te miért nem azt teszed? Erre a véleményedre pl. ki volt kíváncsi?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!