Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha 2000 évvel ezelőtt születsz...

Ha 2000 évvel ezelőtt születsz meg, szerinted még élnél?

Figyelt kérdés

Ez onnan jutott eszembe, hogy 7 éves koromban volt egy vakbél gyulladásom, majd műtétem, ami után 3 héttel mar kutya bajom se volt.

Ha ez 2000 évvel ezelőtt esik meg velem, akkor hosszú szenvedés után kínhalált haltam volna.

De így, hogy a modern kor szülötte vagyok, élek és még gyerekem is van.

Vagyis tovább tudtam adni a szuper génjeimet, új életet alkottam.

2022. ápr. 24. 18:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
74%
HA belegondolok hogy akár csak 100-150 évvel ezelőtt simán elvitte az embert egy kis megfázás is ami most 2-3 napi ágyban fekvéssel átmegy az emberen, akkor nagy valószínűséggel nem élnénk.
2022. ápr. 24. 21:02
 22/25 anonim ***** válasza:
87%
Én asztmás vagyok, szóval rosszabbak lennének az esélyeim.
2022. ápr. 24. 21:59
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem élnék mert akkor még tudták hogyan kell feltámadni.
2022. ápr. 24. 22:10
 24/25 anonim ***** válasza:
8%

Nem.

7 hónapra születtem császárral.

1 évesen sztomatitisz-szel (elvileg rengeteg afta a szájban) és a garatomon egy polippal voltam kórházban, a polipot és a manduláimat el is távolították.

2,5 évesen ismét sok-sok afta és táplálhatatlanság, kórház, antibiotikumok. Ekkor vashiányos voltam és testi fejlődésben jelentősen elmaradott.

Mondjuk ezek közül néhányról tehetett az, hogy anyám ivott és láncdohányzott a terhessége alatt és pszichés beteg volt (bipoláris depresszió vagy mi).

Antibiotikumot is szedtem jópárszor és krónikus betegségeim is vannak (bár most fogom elkezdeni rájuk a gyógyszeres kezeléseket). Szívbillentyű-gondom is van, úgy néz ki, kell majd műtét is.

29N

2022. ápr. 24. 22:40
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg rég éhen haltam volna mert akkor még nem létezett pizzafutár.
2022. ápr. 24. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!