Ha 2000 évvel ezelőtt születsz meg, szerinted még élnél?
Ez onnan jutott eszembe, hogy 7 éves koromban volt egy vakbél gyulladásom, majd műtétem, ami után 3 héttel mar kutya bajom se volt.
Ha ez 2000 évvel ezelőtt esik meg velem, akkor hosszú szenvedés után kínhalált haltam volna.
De így, hogy a modern kor szülötte vagyok, élek és még gyerekem is van.
Vagyis tovább tudtam adni a szuper génjeimet, új életet alkottam.
Nem.
7 hónapra születtem császárral.
1 évesen sztomatitisz-szel (elvileg rengeteg afta a szájban) és a garatomon egy polippal voltam kórházban, a polipot és a manduláimat el is távolították.
2,5 évesen ismét sok-sok afta és táplálhatatlanság, kórház, antibiotikumok. Ekkor vashiányos voltam és testi fejlődésben jelentősen elmaradott.
Mondjuk ezek közül néhányról tehetett az, hogy anyám ivott és láncdohányzott a terhessége alatt és pszichés beteg volt (bipoláris depresszió vagy mi).
Antibiotikumot is szedtem jópárszor és krónikus betegségeim is vannak (bár most fogom elkezdeni rájuk a gyógyszeres kezeléseket). Szívbillentyű-gondom is van, úgy néz ki, kell majd műtét is.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!