Voltál már szemtanúja, hogy valakit interneten lejárattak, durván bemocskolták a személyét?
Figyelt kérdés
Tehát hogy konkrétan masszív gyűlölet és lejáratókampány indult az illető ellen.2022. ápr. 23. 15:24
1/8 anonim válasza:
Haveromat atverte meg megcsalta a csaja o meg szetkuldott rola megy rakat pucer kepet a csaj ismeroseinek, csaladtagjainak.
2/8 anonim válasza:
Engem már ért ilyesmi kellemetlenség a "fészbukon".
Ha egyik ismerősöm nem jelezte volna felém a dolgot, akkor nem is tudtam volna az egészről.
Azóta meg csak röhögök az egészen, mert a tettes még csak ahhoz és bátortalan volt, hogy a nevét nyíltan felvállalja.
(Emelem poharam a világ gyáváira!) :,D
3/8 anonim válasza:
Tumblr-on és Twitteren gyakran történik ilyen.
4/8 A kérdező kommentje:
Sosem értettem az ilyet.. Ha valami baja van az illetővel, mondja a szemébe, ne az interneten machináljon ellene. Az ilyen a szememben egy utolsó gyáva szar hulladék.
2022. ápr. 23. 16:49
5/8 anonim válasza:
Erről a "napiszar" jutott eszembe, ha minden igaz, még a mai napig működik az oldal...
7/8 anonim válasza:
Twitteren és sajnos ezen az oldalon is szinte napi rendszerességgel történnek ilyen esetek.
8/8 anonim válasza:
Az a gáz hogy nálunk még általánosban volt ennek nagy keletje (16 vagyok) facebookon mindenféle utálkozó csoportot hoztak létre. Ekkor nekem még nem volt facebookom. Kis 2.-3.-4. Osztályosan nagyon rosszul tudott esni az embernek, hogy xy (név) utáló csoport és ott bántották, gáz képeket küldtek be róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!