Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha fenygetnek,...

Mit tegyek, ha fenygetnek, bemocskolnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy csaj akit 3-4 hete ismerek,és van egy srác,aki viszont már évek óta. Én nem nyomulok a csajra,meg semmit nem akarok tőle,de a srác ezthiszi. Nagyon elvagyunk a lánnyal,moziba megyünk,vacsorázunk stb.. A srác viszont féltékeny,hogy velem több időt tölt a lány,akibe ő szerelmes.Folyamatosan mocskol a lánynak engem,meg elmeséli neki,hogyan fog elverni. Én még semmit sem tettem,mivel a srác még nem mondta a szemembe.

Szerintetek a legközelebbi találkozásunknál,ha összefutunk akkor rákérdezzek erre,vagy csak szó nélkül lépjek a szájába? Nem félek tőle, ha leüt,akkor legalább bebizonyítja,hogy nem csak pofája van.

Ti mit tennétek?

17 éves vagyok, a csaj 19,a srác meg 16.

2015. máj. 27. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne csinálj semmit, csinálj úgy, mintha nem is tudnál arról, hogy a srác ilyeneket mond a csajnak. Csak magadat fogod bajba keverni, ha nekimész és akkor lehet, hogy a lány is megutál.

Ha a csajnak van egy szemernyi esze, akkor úgyis egy szánalmas kis mitugrásznak gondolja a srácot.

Meg ebben a korban még elég sok a 3 év korkülönbség így, hogy a lány az idősebb (fordítva nem lenne gáz). Egy 19 éves lány szemében egy 16 éves srác még gyerek, úgysem akarna összejönni vele, főleg így, hogy mocskolódik. Egyszerűen gyerekes és éretlen.

2015. máj. 27. 18:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Főleg,hogy ő egy tipikus értelmes csak,nem hinném,hogy ő ezt díjjazná... A srác az végülis a szomszédja volt,gyerekkoruk óta. Csak aztán elköltöztek. Ezért maradt meg végülis a kapcsolatuk.
2015. máj. 27. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Na, ha a csaj tényleg értelmes, akkor meg főleg ne csinálj semmit, hagyjad, hadd járassa le magát a kis mitugrász, így a lány legalább őt fogja megutálni.
2015. máj. 27. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!