Egy 125-ös IQ-val rendelkező ember mennyire okos?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 18:07
11/13 anonim válasza:
Továbbá, inkább zsenikből legyen több, mint ostobákból!
12/13 anonim válasza:
10, én nem a büdi lilikre meg balázskákra meg bombanősökre, meg a társaikra gondoltam.
Nézd meg, nagyon sok kérdés alatt esnek egymásnak a kommentelők az információ miatt amit a hozzászólás tartalmaz, nagyon sok kérdésre nem is reagálnak csak egy részt emelnek ki és okoskodnak, belekötnek a másik helyesírásába, nagyon sok kommentben mutatják az emberek magukat olyannak, akik minden este elolvasnak egy 400 oldalas könyvet, minden nap az értelmező szótárat lapozgatják, hogy a szókincsüket fejlesszék, hobbiból a kvantumfizikával foglalkoznak és csakis ismeretterjesztő filmeket néznek.
13/13 anonim válasza:
11, és te ezeket az embereket nevezed intelligensnek? Én nem tenném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!