Állatbarát személyiség?
Mit gondoltok egy olyan személyről aki a háziállatait tartja legjobb barátainak?
A legjobb barátaimnak tartom az állataimat..
Pedig van/vannak emberi barátaim is viszont ha azt kérdezik kik a legjobb barátaim mindig a háziállataimat mondom..
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mit gondoltok arról, hogyha valakinek egy állat a legjobb barátja vagyis több jószág a barátja..
Természetesen emberekkel is barátkozom ahogy azt fentebb említettem vannak emberi barátaim is ,de a legjobbak mégis az állataim..
Ciki dolog ennyire ragaszkodni az állatokhoz vagy ez teljesen normális dolog?
Hány éves vagy, kérdező?
És nem cseszegetésből kérdezem, csak picit más ugyanez 16 évesen, mint felnőttként.
Nincs ebben semmi fura vagy rossz, így meg pláne nem, hogy vannak ember barátaid is :)
Igazából SZERINTEM akkor se lenne semmi gázos ebben, ha ember barátaid nem lennének csak az állatok, de most a többség nevében próbáltam válaszolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!