Mit gondolsz a 16 személyiségtesztről? Mi jött ki?
Én is INTP vagyok. :)
De pontosann a teszt ha akognitív funkciók felől közelíted meg.
Keress rá a kognitív funkciókra, hogy melyik típusokbak melyek a dominánsak, sztem tök érdekes.
Ez alapján pontosabb a besorolás is mint a teszt. ;)
Ez hülyeség.🙄 Még azt mondja hogy építész vagyok✋😤
Ja, amúgy INTJ-A
A betűk jelentését átböngészve meg hitelesnek tartom MAGAMRA nézve.
Tudat
Ez a jelleg azt mutatja meg, milyenek az interakcióink más emberekkel:
Az introvertált (I) személyek a magányos cselekvéseket kedvelik, gondolkoznak, mielőtt beszélnek és fárasztja őket a társas együttlét.
Az extravertált (E) személyek a csoportos cselekvéseket kedvelik, beszéd közben gondolkoznak és energiával tölti fel őket a társas együttlét.
Energia
A második aspektus azt határozza meg, hogyan látjuk a világot és hogyan dolgozzuk fel az információkat.
Az intuitív (N) személyeknek nagy a képzelőereje, a megérzéseikre támaszkodnak, elméleteket gyártanak és arra koncentrálnak, hogy mi történhet.
A realista (S) személyek két lábbal állnak a földön, az érzékeikre támaszkodnak, gyakorlatias dolgokkal foglalkoznak és arra koncentrálnak, ami már megtörtént.
Természet
Ez az aspektus határozza meg, hogyan hozunk döntéseket és hogyan boldogulunk az érzelmeinkkel.
A logikai beállítottságú (T) személyek kemények, az eszüket követik, az objektivitásra és racionalitásra fókuszálnak.
Az elvi beállítottságú (F) személyek érzékenyek, a szívüket követik, a harmóniára és együttműködésre fókuszálnak.
Taktika
Ez a jelleg azt mutatja meg, hogyan viszonyulunk a munkához, hogyan tervezünk és hogyan hozunk döntéseket.
A tervező (J) személyek könnyen, határozottan döntenek, a tiszta szabályokat és irányelveket kedvelik, soha le nem késnének egy határidőről, a korlátokat keresik.
A kutató (P) személyek nagyon jól improvizálnak, szeretik, ha megmarad a választási lehetőségük, lazán állnak a munkájukhoz, a szabadságot keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!