Mit kéne tennem, ha nem tudom elfogadni magam?
Figyelt kérdés
Annyira utálom az arcom, olyan ronda, semmilyen. Többször is hangot adtam ennek itthon, aztán az ősök megállapították, hogy csak azért mondom, hogy dicsérjenek, miközben tudom, hogy nem vagyok ronda. Nagyon nem erről van szó. Kisebbségi érzésem van, hogy ilyen ronda arcom van, folyamatosan az kavarog a fejemben, hogy így legalább bűntudat nélkül megnézhetek akármilyen fiút, mert úgyis dupla nulla az esélye annak, hogy bármit is túlgondoljon abból, hogy nézem.2022. ápr. 15. 22:49
11/16 anonim válasza:
Miért nem lesz semmivel sem jobb attól neked, ha a szüleiden kívül is, akár ismeretlen emberek azt mondják rád, hogy szép vagy? Hiszen a szüleiddel ellentétben nekik nem érdekük palástolni az igazságot...
12/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy lehetne véleményt mondani az arcodról anélkül, hogy látnánk. Egyébként meg valószínűleg abszolút nincs akkora gond, ha egyáltalán van, mint amekkorának beképzeled. El kéne engedd ezt és élned normálisan, nem stresszelve ezen.
13/16 anonim válasza:
ha nő vagy mutass képet ha tetszel elveszlek feleségül
ha nem akkor csak a barátnőm lehetsz és 1 gyerek fér bele 2 helyett
14/16 A kérdező kommentje:
#13 🤪🤪
2022. ápr. 16. 18:01
16/16 anonim válasza:
Próbálj ki más frizurát, esetleg szemüveg. Nem létezik igazán csúnya nő hogy ha amúgy igényes. De amúgy igen, egyszerűbb ha elfogadod és dolgozz a tested kinézetén, az ad önbizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!