Elhagyott a párom , De mivel nem tudom elfogadni ezért felhívtam egy jósnőt, Ő azt mondta nekem hogy vissza fog hozzám jönni de jobban tenném ha nem mennék hozzá vissza ?
Most amit eddig tettem hogy irogatattam egyfolytában a barátomnak azt abba kell hagynom hogy teljesüljön a jóslat vagy folytassam tovább az írogatást?
Normális válaszokat várok aki nem tud válaszolni az gorgessen tovább
Amit most csinálsz, az az exed zaklatás, és nem kéne folytatnod.
Bár markáns véleményem van a jósnőkről, kivételesen igaza van. Ha visszamegy hozzád, nem kéne visszafogadnod.
Kérdező
Tudom mit érzel, én is voltam hasonlóan kétségbe esve.
Nekem szintén azt mondta egy jósnő, hogy vissza fog jönni.
Eltelt azóta több mint 6 év.
Kb 4 év (!) múlva keresett először hogy talizzunk. Kicsit sem érdekelt már akkor.
Tudom,közhely de az idő majd megoldja
Aha..vàrj még 10évet rà..
Keress mást vki csak megfog hogy tovàbbtudj lépni..
Én sem irok többet pedig megint ugy éreztem mintha minden a régi lett volna..jön a hitegetés az esküvői képek videok mindenhol.. én sosem kértem vegyen el gyereket sem akarok màr..
De nem irok..
Bàr nehezen àllom meg a provokàlo kérdéseknél :D
#varàzsló# #lelkitárs##nagy Ő#még a pszihomokus is azt mondta sok a 3asom angyali segítőim vannak-akkor milyenek az ellenségek?#karmikus kapcsolat# #véletlen talàlkozàsok nincsenek# #macska# #karmolàs# -feljelentés mire kell várnom a főnök jofiu és nemtudjàtok belevinni a rosszba?
Ne irj norika
4évente cserélni kell -de nem te nem adtàl sosem jelet ..
Puszi béla 🥰
Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat nagyon aranyosak vagytok!
Nekem a párom egyszer azt mondta más nőt szeret , utanna pedig azt hogy sok volt közöttünk a probléma azert nem megy már neki tovabb nem bírja ..
De ami a legfurcsább az egészben a jósnő még azt is tudta hogy tavaly januárban volt egy nagy veszekedésünk és tényleg !!!
Pedig egyáltalán nem mondtam neki semmit
Azt is mondta ha vissza fogadom akkor még 1 évig leszünk együtt de nagyon rossz lesz az egész kapcsolatunk
Mert ő ujra és ujra elfog engem hagyni ...
"vissza fog hozzám jönni de jobban tenném ha nem mennék hozzá vissza"
.
Érzed az ellentmondást?
Ha ő jön hozzád vissza, akkor neked nem kell visszamenned.
Ha te mész vissza hozzá, akkor neki nincs kihez visszajönnie.
.
Az emberiség fejlődésének elején a férfi volt a vadász, a nő gyűjtögető.
A kívánt áldozatot tehát be kellett cserkészni, az önként felajánlkozó érdektelen. Te is rosszat feltételezel a hozzád törleszkedő rókáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!