Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan tudom, hogy hasonlítok...

Honnan tudom, hogy hasonlítok valakire külsőre?

Figyelt kérdés
A barátnőm régi palija egy az egybe úgy néz ki mint szerintem. A barátnőmmel ezen veszekszünk ő szerinte teljesen nem úgy nézünk ki. Megkérdeztem 3 ismerősömet szerintük nem hasonlítunk. Nincs valami program vagy bármi? Vagy valami tanács? Konkrétan mintha az ikrem lenne. Lehet én lennék betegesen féltékeny?
2022. ápr. 15. 20:57
1 2 3
 21/22 Kerolány2 válasza:
Hát,ez a gond nálam is épp.Én,nő vagyok és a sógornőm nagyon hasonlít külsőre rám.Evvel nem is lenne gond,csak hát ő egy nagy q nem írom ki.S,mindenütt azt hiszik amikor irodákban megyek,meg minden,hogy ő vagyok.E-miatt sokszor összetévesztenek.Nemgyőzőm mondani,hogy nekem nincs lányom ezer gyerek,csak fiam kettő.Nemértem hogy lehet amikor ő kékszemű én barna szemű.Nekem frufrúm van neki soha életében nemvolt frufrúja.Most,kitaláltak,hogy bonyolítson hogy frufrut váratott.Egész életében nemvolt frufruja.Ez,már gáz.Mit tehetek?Ha,szólnék vérig sértődés,pedig tuti direkt csinálja.D3,nemakarok családi viszály.
2024. ápr. 14. 16:28
 22/22 Kerolány2 válasza:
Bocs az előírásokat de átír a billentyűzet
2024. ápr. 14. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!