Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan tudom, hogy hasonlítok...

Honnan tudom, hogy hasonlítok valakire külsőre?

Figyelt kérdés
A barátnőm régi palija egy az egybe úgy néz ki mint szerintem. A barátnőmmel ezen veszekszünk ő szerinte teljesen nem úgy nézünk ki. Megkérdeztem 3 ismerősömet szerintük nem hasonlítunk. Nincs valami program vagy bármi? Vagy valami tanács? Konkrétan mintha az ikrem lenne. Lehet én lennék betegesen féltékeny?
2022. ápr. 15. 20:57
1 2 3
 21/22 Kerolány2 válasza:
Hát,ez a gond nálam is épp.Én,nő vagyok és a sógornőm nagyon hasonlít külsőre rám.Evvel nem is lenne gond,csak hát ő egy nagy q nem írom ki.S,mindenütt azt hiszik amikor irodákban megyek,meg minden,hogy ő vagyok.E-miatt sokszor összetévesztenek.Nemgyőzőm mondani,hogy nekem nincs lányom ezer gyerek,csak fiam kettő.Nemértem hogy lehet amikor ő kékszemű én barna szemű.Nekem frufrúm van neki soha életében nemvolt frufrúja.Most,kitaláltak,hogy bonyolítson hogy frufrut váratott.Egész életében nemvolt frufruja.Ez,már gáz.Mit tehetek?Ha,szólnék vérig sértődés,pedig tuti direkt csinálja.D3,nemakarok családi viszály.
ápr. 14. 16:28
 22/22 Kerolány2 válasza:
Bocs az előírásokat de átír a billentyűzet
ápr. 14. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!