Honnan tudom, hogy hasonlítok valakire külsőre?
Figyelt kérdés
A barátnőm régi palija egy az egybe úgy néz ki mint szerintem. A barátnőmmel ezen veszekszünk ő szerinte teljesen nem úgy nézünk ki. Megkérdeztem 3 ismerősömet szerintük nem hasonlítunk. Nincs valami program vagy bármi? Vagy valami tanács? Konkrétan mintha az ikrem lenne. Lehet én lennék betegesen féltékeny?2022. ápr. 15. 20:57
1/22 anonim válasza:
Na most ezt próbáld meg újra, mert az első mondatodnak például nincs értelme.
2/22 A kérdező kommentje:
Elnézést siettem. A régi barátja egy az egybe úgy néz ki mint én. :D
2022. ápr. 15. 21:09
5/22 anonim válasza:
#2: Oké. De amúgy a kérdésednek semmi értelme szerintem továbbra sem. Ránézel magadra és arra a valakire, és meg tudod mondani. Mi ebben a bonyolult?
6/22 A kérdező kommentje:
Az, hogy én azt mondom hasonlítok de a barátnőmön kívül még 3 ember mondja azt, hogy nem. És engem zavar nem akarok azért együtt lenni a barátnőmmel mert úgy nézek ki mint a régi palija
2022. ápr. 15. 23:40
7/22 anonim válasza:
Öhm... Oké. Érdekes, hogy ez a prioritásod. Nem is értem minek vagytok együtt, ha neked ez számít.
8/22 anonim válasza:
Oszt miért fontos, hogy hasonlítotok-e?
Képzeld, ha egy embernek van egy ízlése, egy ideálja, ami alapján társat választ magának, akkor másodjára, harmadjára, sőt még negyedjére is az alapján fog választani.😱🤷♂️
9/22 A kérdező kommentje:
Rendben de normális mintha kb ikrek lennénk?
2022. ápr. 16. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!