Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek van olyan ember,...

Szerintetek van olyan ember, aki megérdemli a halált?

Figyelt kérdés
Tehát nem sírnál miatta, max közömbös lennél iránta, esetleg kifejezetten örülnél, hogy kinyiffant. Van ilyen ember?

2022. ápr. 15. 15:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van.
2022. ápr. 15. 15:58
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Van.
2022. ápr. 15. 15:59
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs.

A közvetlen családomon és 2 barátomon kívül tojok mindenkire, ha élnek, ha halnak.

2022. ápr. 15. 16:00
 4/18 anonim válasza:
40%
Sehogy sem szép dolog ha valaki őszintén kívánja egy másik ember halálát, ha utáljuk is biztos megvan a saját oka a cselekedeteire. De ettől függetlenül olyan természetesen van akivel közömbös lennék, akár az is lehet hogy titokban valahol örülnék is neki de nem vallanám be magamnak mert szerintem nem helyes erkölcsileg.
2022. ápr. 15. 16:04
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Van, nem is egy ember!
2022. ápr. 15. 16:15
 6/18 anonim ***** válasza:
59%
Hány Fideszes képviselő is van? 🤔
2022. ápr. 15. 16:17
 7/18 anonim ***** válasza:
30%
Az emberek nagyon nagy része. Semmit nem adnak a világnak, sem embertársaikkal, sem a környezetükkel nem foglalkoznak, max azzal a pár emberrel akiket szeretnek, meg persze magukkal. Eközben autóval járnak egyedül, gyártják a szemetet, és felesleges luxuscikkekre pazarolják a pénzüket. Szóval szerintem aki csak elvesz, árt, és minden mást ignorál, nem érdemli meg hogy egy véges forrású, komoly problémákkal küzdő bolygón éljen.
2022. ápr. 15. 16:20
 8/18 anonim ***** válasza:
92%

Igen, szerintem nagyon sok ilyen ember van. Nézd csak meg hány olyan ember van börtönben akik egy életre tönkretették más illetve mások életét?

Pedofilok, nőket erőszakoló állatok, állatbántalmazó emberek.. korrupt szemét diktátorok (sajnos ezek nincsenek börtönben).

Az összes ilyen halált érdemelne szerintem.

2022. ápr. 15. 16:37
 9/18 anonim ***** válasza:
Személyesen nem ismerek ilyet, de van. Pl aki gyereket bánt, vagy megöl.
2022. ápr. 15. 18:44
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféle érzelem nélkül állítanám vissza Magyarországon a halálbüntetést.
2022. ápr. 15. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!