Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen mániád/mániáid vannak,...

Milyen mániád/mániáid vannak, amik kissé furcsák és nem tudod - vagy nem is akarod azokat leküzdeni?

Figyelt kérdés

Néhányat megemlíteni a sok közül. Minden élelmiszerből, fűszerből, egyéb száraz, sokáig tárolható élelmiszerből minimum hármat tartok!

Cukor, liszt, rizs, fűszerek. Zsemléből is mindig rengeteg van, mert sokat fogyasztók belőle és a szárnyasaim is fogyasztják! Ugyanúgy, ahogy a rizst is!

Egyszerűen megőrülök tőle, ha valamilyen fontos élelmiszer nincs, mert elfogyott!

Múltkor hasznát is vettem e mániámnak, mert pont sütni akartam és azt hitték, elfogyott a cukor... Nagyon mérges voltam!

Ám, mégis találtam egy kilót a polcon legbelül!

Másnap mentem is venni 3 kiló cukrot, hogy ez a katasztrófa többé ne ismétlődhessen meg!😅

A másik mániám, hogy többször leellenőrzöm lefekvés előtt, jól bezártam e az ajtót. Akár, ha éjjel kimegyek pisilni is, leellenőrzöm!

2022. ápr. 15. 10:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyformák, az biztos!😁
2022. ápr. 16. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!