Sikerült már itt valakinek leküzdeni bizalmi problémát?
Figyelt kérdés
Az életem során már volt pár hozzám nagyon közel álló személy, aki szépen elárult és a legutóbbi eset óta már teljesen bezárkóztam. Egyszerűen nem tudok senkiben sem megbízni, vannak akik kedvesen próbálnak felém közelíteni, de ellököm őket magamtól, mindenkivel annyit kommunikálok, amennyit muszáj. Mindenkiben az ellenséget látom és egyszerűen nem tudom, hogy küzdjem ezt le, mert tudom hogy ezt csak én generalom, a védekező mechanizmusom kapcsol be, mert nyilván nem mindenki rossz szándékkal közelít, de egyszerűen leblokkolok, ha valakivel jobban meg kéne ismerkedni vagy többet beszélgetni. Volt már, aki ilyet lekuzdott? Hogyan sikerült?2022. jan. 6. 09:54
1/2 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok. Nehéz. Velem vannak az emlékek, amikor vagy sok éves barátság után árult el az illető, vagy az történt, hogy nem állt ki mellettem, én többször kiálltam mellette, nekem egyszer kellett volna ezt megtenni.
Életem során egyébként is nagyon sok pletykát, lejáratást kellett megtapasztalnom.
Pszichológus tud segíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
Járok egy ideje és jó kibeszélni ott magamból, de úgy érzem stagnál a helyzet :(
2022. jan. 6. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!