Történt már veled, hogy nevetés közben belefulladtál a nyáladba, annyira nevettél? 😂😆😆
#8 Én egy szóval sem mondtam/ írtam, hogy vicces kérdések vannak a humor kategóriába...
Ott a leselejtezett, egy bizonyos színvonalat sem elért, trollkodásnak szánt, de végül bejelentett kérdéseket találod többnyire.🤷♂️
Nekem meg a panaszkodós, nyavalygós kérdésekből van elegem. Hogy jajj de rossz nekem és mindenki sajnálja szegény kérdezőt.
Lehet szar a humorom, de legalább próbálok pozitív hangulatot csinálni és nem nyafogok 0-24-ben..
Kerdezo, ha te csak annyit latsz azokbol a kerdesekbol hogy valaki ongyilkos lesz hogy sajnaltatni akarja magat, akkor asd el magad es tajekozodj, majd utana bujj ki.
Valami full ontelt, onzo, 0 empatikus atlag ember lehetsz ezek szerint aki azt hiszi magarol akkora vicces hogy a fel vilag rohog rajta azt mar varja hogy mikor hivjak be hogy sajat show-ja legyen.
Ha nem tetszenek azok a kerdesek, ne olvasd el.
Egyaltalan egy ilyen hozzaallassal te minek maszkalsz a mentalis egeszseg kategoriaban? Csak fikazi azokat akiknek van problemajuk es nem tudjak a megoldast?
Huzz mar le innen.
Én csak reagáltam azokra, akik ekézték a kérdésemet és belémálltak. Ha ők kritizálhatnak, akkor én is elmondhatom a véleményemet.
Nekem az állandó depressziós öngyilkos kérdésekből van elegem, hogy jajj de rossz nekem, jajj-jajj, nekem van a világ legnagyobb problémája blabla...
Holott ez nyilván nem igaz. Sajnáljon mindenki jajj.. Na EZ az igazán szánalmas, nem az én kérdésem..
Az összes kommentelőnek szól a válaszom:
Lehet mondani, hogy szar a humorom, de én legalább próbálok pozitív hangulatot teremteni az oldalon, nem az ezredik panaszláda kérdést írom ki, mint egyesek...
Nem kell a kripta hangulat. Arra ott van a temető. 🤷♂️
Nyilván tudnék én is ezer dolog miatt panaszkodni, nem látom be miért baj az, ha néha-néha bedobok egy vidámabb hangvételű kérdést.
Itt volt a Covid, most a szomszédban a háború, egy kis vidámság kellene most szerintem sok embernek, de az nem segít, ha itt is csak a panaszkodós kérdések jönnek szembe.
Lehet mondani azt, hogy a bohócnak a cirkuszban van a helye, de akkor a lelki beteg embernek pedig egy szakembernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!