Régen (pl. középkor) is nézték a férfiak, hogy egy nőnek milyen lába vagy feneke van, vagy vastag szája stb. vagy ez csak most van így?
Itt, a gyk-n mindenkit lepontoznak, ha olyat ír ami nem tetszik. Az nem számít, hogy igaz, vagy nem. 😄.
A múltkor vitáztam valakikkel, valamiről, belinkeltem neki, azt is lepontozták, a linket😂
Hiába nem igaz, hogy nagyobb mell=több tej, az evolúció ezt nem tudja és ez a logikus. Téves? Lehet. De ennek van értelme, a kan ezt fogja fel, ezért nézi és ezért tetszik neki a nagyobb mell. Ilyen egyszerű. Én elfogadom, ha valójában nem ad több tejet, de akkor is ez az indok arra, hogy a hímek nézik és a legtöbbnek a nagyobb mellek tetszenek.
A lényeg annyi, hogy mindent azért csinálunk, azért sasolunk a másik nemen, hogy megállapítsuk számunkra a tökéletes pár-e arra, hogy szaporodjunk vele.
A nagy mellnek nem a tejhez van köze, hanem a termékenységhez. Széles csípő, kerek segg, nagy mellek=termékeny, buja nő.
Ugyanúgy, mint a férfiaknál a széles váll, keskeny csípő, természetes izmos test= jó futó, eredményes vadász, nagy péló😄. Ezért van ma is az, hogy a férfiak közül aki nem ilyen, annak erősen kompromisszumos a pár találás,vagy kompenzál pénzzel, státusszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!