50 körüli férfiak! Hogy érzitek magatokat lelkileg és fizikailag?
Kicsit fiatalabb vagyok, 48 éves.
Későn nősültem, így kicsi gyerekeim vannak.
"Családi élet boldoggá tesz?"
A gyerekeimmel való együttlét mindenképpen.
"Nehezen viselitek az "öregedést"?"
Könnyen viselem, ill. a kicsi gyerekeim lelkileg fiatalon tartanak.
"Milyen hangulati változásokkal jár?"
Semmilyennel.
"Egészségi állapototok hogy romlik?"
Soha rosszabbul ne legyek. A derekamnak szüksége van rendszeres masszázsra (ülőmunkát végzek), ill. nemsokára szerintem olvasószemüvegre lesz szükségem. És elég erősen kopaszodom.
Viszont elhízva nem vagyok, vérnyomásom rendben, vércukrom, koleszterinem stb. rendben.
"Még kb. 15 évet szívesen és aktívan tudtok dolgozni?"
Nyilván igen, mert muszáj lesz. :-)))
Az igazat megvallva, nem azzal van bajom, hogy csinálnom kell valamit, hanem azzal, hogy beosztottként, másokkal együttműködve, főnök utasítására. Szívesebben dolgoznék vállalkozóként, van is rá lehetőségem, de az meg kevés ahhoz, hogy felmondjak a főállásomban.
Szóval ahogy öregszem, egyre rosszabbul viselem, hogy nem a saját elképzeléseim szerint csinálhatom a dolgokat, ill. a másokkal való konfliktusok is jobban megviselnek. Kicsit belefáradtam az emberekbe. Nem a munkába, hanem az emberekbe.
Egészségem rendben
A munkámmal tele a hócipőm.
Reggel gyűlölök felkelni.
Meg ahhoz is szar alak vagyok, hogy öngyilkos legyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!