Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet tenni, ha az Anyum...

Mit lehet tenni, ha az Anyum férje nagyon igénytelen? 20F

Figyelt kérdés

Anyumnak van egy Olasz férje, és sajnos nagyon igénytelen önmagára.

Most lett nyugdíjas, javarészt külföldön él, havonta kb 1 hetet itt szokott tölteni.

Kezdeném azzal, hogy szinte soha nem mos kezet, pl ha ideérkezik a reptérről, vagy kis de még nagy dolog után se szokott, és utána úgy nyúl szinte mindenhez, a kapcsolókhoz, a közös kajához, ha főz esetleg valami kaját azt is úgy csinálja..

Van, hogy Anyám rászól (ha külön szóváteszem persze), és azt szokta mondani, hogy kezet mosott, pedig 100% hogy nem így van, mert ahogy lehúzta már jön is ki rögtön a fürdőből (eléggé feltünő).

Múltkor csinált tésztás ételt, én nem ettem belőle ezért megharagudott, de nem éreztem különösen rosszul magam ebben az esetben.

Fogat se szokott mosni, 1 hét alatt talán 1x ha igen (sajnos tényleg így van).

Anyum is tud a problémáról, de ő beletörődött, úgy véli nem lehet vele mit tenni, viszont engem nagyon zavar főleg a kézmosás hiánya miatt.

Bár nem tudom mennyire függhet össze az igénytelenséggel, de alkoholista (már elég rég).

Naponta, 1 nap alatt simán elfogy kb 2 üveg bor, vacsora alatt 1 üveggel fixen megiszik és még sör is megy le mellé..

2022. ápr. 13. 19:13
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem tudsz tenni semmit, próbáld kerülni
2022. ápr. 13. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!