Mit lehet tenni, ha az Anyum férje nagyon igénytelen? 20F
Anyumnak van egy Olasz férje, és sajnos nagyon igénytelen önmagára.
Most lett nyugdíjas, javarészt külföldön él, havonta kb 1 hetet itt szokott tölteni.
Kezdeném azzal, hogy szinte soha nem mos kezet, pl ha ideérkezik a reptérről, vagy kis de még nagy dolog után se szokott, és utána úgy nyúl szinte mindenhez, a kapcsolókhoz, a közös kajához, ha főz esetleg valami kaját azt is úgy csinálja..
Van, hogy Anyám rászól (ha külön szóváteszem persze), és azt szokta mondani, hogy kezet mosott, pedig 100% hogy nem így van, mert ahogy lehúzta már jön is ki rögtön a fürdőből (eléggé feltünő).
Múltkor csinált tésztás ételt, én nem ettem belőle ezért megharagudott, de nem éreztem különösen rosszul magam ebben az esetben.
Fogat se szokott mosni, 1 hét alatt talán 1x ha igen (sajnos tényleg így van).
Anyum is tud a problémáról, de ő beletörődött, úgy véli nem lehet vele mit tenni, viszont engem nagyon zavar főleg a kézmosás hiánya miatt.
Bár nem tudom mennyire függhet össze az igénytelenséggel, de alkoholista (már elég rég).
Naponta, 1 nap alatt simán elfogy kb 2 üveg bor, vacsora alatt 1 üveggel fixen megiszik és még sör is megy le mellé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!