Mi az a max 3 dolog, amire jelenleg szükséged lenne a ,,tökéletes" élethez?
-Egy normális(!) párkapcsolat.
-Egy egészségi probléma megszüntetése.
-És legyen végre elég pénzem, amiből a családomnak is jutna és egy jó helyen, egy saját elképzelések szerinti házat tudnék építeni/építtetni.
Valamivel több pénz. Nem keresek rosszul, de egy 650-750 ezres fizetéssel kibékülnék, mert az már kényelmes jut is marad is összeg. Ebből már hamar kifizetném a hitelem és nézelődnék pár éven belül jobb lakás után.
Egy jobb munkahely. A mostani eléggé visszahúz, és lehangol. Pedig szeretem a szakmám, de sajnos a körülöttem lévők hangulata az enyémet is meghatározza.
A harmadik talán a párkapcsolat. Nem is magára a személyre vágyom, hanem arra, hogy én magam alkalmasabb legyek párkapcsolat kialakítására.
Esetleg 3+1-nek egy kisebb családi ház jó helyen, ami elég elérhetetlen egyedül a mai világban.
Nekem csak sokkal több pénz, hogy kipróbálhassak és/vagy megnézhessek dolgokat amiket most nem tudok.
A többi megvan amire szükségem van.
"Szívesen adok életvezetési tippeket mindenkinek"
Kibɐᴤz๏ttul jó lenne már, ha olyan emoji-kat használnál, amik a 8.1-es windózon is rendesen megjelennek.
16
- Mások nem voltak ilyen szerények... Én pl. milliárdokat kértem.
És neked is csak egy kívánságod van a tökéletes élethez :O
Saját lakás
Több jó barát
Nomális párkapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!