Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fontos embernek tartod magad?

Fontos embernek tartod magad?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 12. 00:17
1 2 3 4 5
 11/44 franciasrac ***** válasza:
100%

Fontos, nem. Senki se semmi sem fontos az űr végtelenségéhez képest.

De így boldog vagyok, vidáman élek, ez szerintem ezerszer fontosabb

2022. ápr. 12. 01:48
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy vesszük. Nem vagyok világmegváltó, nincs hatalmam és totál átlagember vagoyk. de a családomnak, a szeretteimnek fontos vagyok. Tehát igen, fontos embernek tartom magam.
2022. ápr. 12. 01:55
 13/44 A kérdező kommentje:
Az embernek szüksége van arra, hogy fontosnak érezze magát? Lehet ez is csak illúzió, egosimogatás. A kaszás ugyanúgy leszúr mindenkit és nem fogja érdekelni, hogy na fiam te milyen híres/fontos ember voltál életedben. Az se fogja érdekelni, hogy boldog, vagy szar életed volt. Holtában lehet fontos valaki, akkor mondjuk virágokat tesznek a sírjára (vagy nem), de ez mit se számít, a halottat nem fogja érdekelni és nem fogja tudni mennyire fontos. Ez egy bolygó, de ez az univerzum hatalmas. Persze ebben az életünkben fontosnak érezhetjük magunkat. Mit ér 70-80 év az örökkéválósághoz és a végtelenhez képest. Előttunk is utánunk van élet jócskán. Az Univerzumban lényegében hangyák vagyunk, meghalunk akkor pár évig sírnak utánunk (vagy nem), de ennyi. De rajtunk kívül van még 7 milliárd ember. Persze kellemes azt mondani, hogy minden ember fontos, minden élet számít. Vajon a kisbaba, aki abortusz áldozata volt, ő fontos volt bárkinek is? Vagy a hajléktalan, aki mellett elmegy ezer ember és rá se néznek vajon ő kinek fontos? Akit elhagytak a szülei kiskorában és árvasorsra jutott ő kinek fontos? Minden embernek fontosnak kellene lenni, de sokakkal csúnyán elbánt az élet. Persze mantrázhatom magamnak, hogy én márpedig fontos és értékes vagyok, de ez sok esetben inkább önmegnyugtatás, illúzió, sok esetben saját magamat nyugtatom, persze tudom hogy ez hazugság, de nyugtatom magamat ezzel, pedig tudom, hogy ez nem a realitás.
2022. ápr. 12. 01:59
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeimnek és a férjemnek a legfontosabb. A barátaimnak pótolható, de fontos. Kollégáim nincsenek, kisvállalkozó vagyok, de az ügyfeleim közül biztosan lenne, aki sajnálná, ha eltűnnék. Ország vagy világ szinten nem.
2022. ápr. 12. 02:16
 15/44 A kérdező kommentje:
Ugyanakkor azt is meg kell említeni, hogy ne mások alapján ítéljük meg a saját fontosságunkat. Kutya se néz rám? Ki a faszt érdekel?? Attól én még tarthatom magam fontosnak. Nekem meg ők nem fontosak, na bumm.. 🤯🤯💥💥😱😱🤷‍♂️🤷‍♂️ 1-1.
2022. ápr. 12. 02:28
 16/44 A kérdező kommentje:
Attól még, hogy fontos nekem valaki nem biztos, hogy szeretem. A fontosság az én olvasatomban nem is a szeretetről szól, hanem hogy önös érdekeink szerint használjuk a másikat és pórázon rángassuk, mint a kutyát. Egyfajta önzés ez.
2022. ápr. 12. 02:46
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

A kaszás az embert nem leszúrja, hanem elviszi. 🤣 Bocs, de valahogy hülyén hangzott a verziód.

Valahol mindenki fontos, egy embernek legalább biztosan, ebből a halál értéke semmit sem von le. Megjegyzem, nem gondolom azt sem, hogy utána ne lenne semmi. Mindenki okkal van itt.

2022. ápr. 12. 02:46
 18/44 anonim ***** válasza:
67%
16.: Ez a te olvasatod. Aki nekem fontos, azt nem rángatom pórázon, de még a kutyát sem. Ez inkább téged jellemez.
2022. ápr. 12. 02:47
 19/44 A kérdező kommentje:
Fontos elmennem wc-re, hogy ne szarjam össze magam, de ez hogy kapcsolódik a szeretethez?? 🤷‍♂️🤷‍♂️
2022. ápr. 12. 02:49
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
??? Ez miféle irreleváns, értelmetlen komment? Betéptél?
2022. ápr. 12. 02:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!