Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is észrevette már, hogy...

Más is észrevette már, hogy némelyik ember beszélgetés közben a másik száját nézi?

Figyelt kérdés
Persze gondolom azért mert halkabban beszél az illető es igy próbáljak onnan leolvasni a szavakat. Velem is volt már ilyen, hogy a számat nézik de engem baromira idegesit. Van egy siket néma barátom, ő úgy olvas a számról hogy eszre se veszem. Akkor más aki elvileg hall is miért teszi ezt ilyen feltűnően? Aláírom kicsit tényleg halkabban beszelek de en is ha valakit halkabban hallok megpróbálok rá jobban odafigyelni és a szovegkornyezetbol kitalálni ha valamit nem ertek. Mast is igy zavar?

#Szájrololvasás
2022. ápr. 10. 23:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jol van, akkor nem csak engem irritál 😀 de azt nem értem ez a barátom aki siket néma, tényleg abszolut semmit nem hall meg hogy tud úgy szajrol olvasni hogy kozben nem a számat lesi feltunoen
2022. ápr. 11. 11:39
 12/13 Miss Endzsi ***** válasza:
Ő profi. :D
2022. ápr. 11. 11:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Jobban értem mások beszédét, ha a száját nézem, nem mindenki tud rendesen artikulálni, illetve van, amikor a háttérzaj zavaró.
2022. ápr. 11. 13:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!