Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az Ukrán lányok milyenek?

Az Ukrán lányok milyenek?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősünk akinek az egyik rokona ukrán csaj és átjönne magyarországra 19 éves az anyjával jönnének, én örülnék ha mi befogadnánk őket, elég szép a csaj szóval legalább lehetne gyönyörködni benne, de a nővérem aki egy idős vele hallani se akar róla hogy hozzánk költözzenek. Pedig először szimpi volt neki is a csaj de miután bejelöltem és meglátta a többi képét, azt mondta hogy hizzánk aztán biztos nem jön, szerintetek miért lett ilyen?

2022. ápr. 10. 20:50
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

21

Jó alap helyzetben azért nem állnék elé csöpögő nyállal.

De élvezném a közelségét.

2022. ápr. 10. 23:18
 22/27 anonim ***** válasza:
76%

21-es jól mondja, csak te hiszed, hogy tudod leplezni a nyálcsorgatásodat. A csajnak 100 % feltűnik és rohadt kellemetlen.

Hát ne haragudj, de rohadt gáz vagy. Így kihasználni a helyzetét.

Gondolom amúgy esélyed sincs a nőknél…

2022. ápr. 11. 00:26
 23/27 anonim ***** válasza:
77%
Mekkora egy hányás vagy. Te is mennél erőszakolgatni nőket és gyerekeket? Komolyan, minden egyes nappal jobban undorodom a férfiaktól.
2022. ápr. 11. 00:36
 24/27 anonim ***** válasza:
72%
Rohadt gáz vagy, kérdező. Az életéért menekül, sutba vágódott mind a normális életritmusa, mind a tervei, elvesztette a holmijait, eddig rettegésben élt, lehet, hogy rokonai és barátai haltak meg, erre még kénytelen elviselni a te tapadásodat is. Komolyan nem értem, hogy nem szégyelled magad, amiért ennyire magától értetődő számodra, hogy kihasználd a helyzetét. Az a lány egy érző emberi lény! Nem egy élvezeti cikk, ami azért van ott, hogy te jól szórakozhass!
2022. ápr. 11. 02:27
 25/27 anonim ***** válasza:
65%
Azért fogadnál be valakit, aki háború súlytotta övezetből jön, mert jó csaj? Undorító vagy. És persze, most ezt mondod hogy nem akarsz semmit. De majd ha ott lesz a csaj akarnál.
2022. ápr. 11. 04:44
 26/27 anonim válasza:
100%
Ukránok
2022. ápr. 11. 12:00
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi én is férfi vagyok, nem minden férfi ilyen.

Amúgy undorodom a kérdezőtől-.-

2022. máj. 3. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!