Az Ukrán lányok milyenek?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősünk akinek az egyik rokona ukrán csaj és átjönne magyarországra 19 éves az anyjával jönnének, én örülnék ha mi befogadnánk őket, elég szép a csaj szóval legalább lehetne gyönyörködni benne, de a nővérem aki egy idős vele hallani se akar róla hogy hozzánk költözzenek. Pedig először szimpi volt neki is a csaj de miután bejelöltem és meglátta a többi képét, azt mondta hogy hizzánk aztán biztos nem jön, szerintetek miért lett ilyen?2022. ápr. 10. 20:50
21/27 A kérdező kommentje:
21
Jó alap helyzetben azért nem állnék elé csöpögő nyállal.
De élvezném a közelségét.
2022. ápr. 10. 23:18
22/27 anonim válasza:
21-es jól mondja, csak te hiszed, hogy tudod leplezni a nyálcsorgatásodat. A csajnak 100 % feltűnik és rohadt kellemetlen.
Hát ne haragudj, de rohadt gáz vagy. Így kihasználni a helyzetét.
Gondolom amúgy esélyed sincs a nőknél…
23/27 anonim válasza:
Mekkora egy hányás vagy. Te is mennél erőszakolgatni nőket és gyerekeket? Komolyan, minden egyes nappal jobban undorodom a férfiaktól.
24/27 anonim válasza:
Rohadt gáz vagy, kérdező. Az életéért menekül, sutba vágódott mind a normális életritmusa, mind a tervei, elvesztette a holmijait, eddig rettegésben élt, lehet, hogy rokonai és barátai haltak meg, erre még kénytelen elviselni a te tapadásodat is. Komolyan nem értem, hogy nem szégyelled magad, amiért ennyire magától értetődő számodra, hogy kihasználd a helyzetét. Az a lány egy érző emberi lény! Nem egy élvezeti cikk, ami azért van ott, hogy te jól szórakozhass!
25/27 anonim válasza:
Azért fogadnál be valakit, aki háború súlytotta övezetből jön, mert jó csaj? Undorító vagy. És persze, most ezt mondod hogy nem akarsz semmit. De majd ha ott lesz a csaj akarnál.
27/27 anonim válasza:
Bocsi én is férfi vagyok, nem minden férfi ilyen.
Amúgy undorodom a kérdezőtől-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!