Az Ukrán lányok milyenek?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősünk akinek az egyik rokona ukrán csaj és átjönne magyarországra 19 éves az anyjával jönnének, én örülnék ha mi befogadnánk őket, elég szép a csaj szóval legalább lehetne gyönyörködni benne, de a nővérem aki egy idős vele hallani se akar róla hogy hozzánk költözzenek. Pedig először szimpi volt neki is a csaj de miután bejelöltem és meglátta a többi képét, azt mondta hogy hizzánk aztán biztos nem jön, szerintetek miért lett ilyen?2022. ápr. 10. 20:50
1/27 anonim válasza:
Mintha azt kérdeznéd a magyarok milyenek. Van iylen, van olyan van amolyan, ha külsőt, ha személyiséget ha természetet nézünk.
2/27 anonim válasza:
Nem fogod elhinni, de pont olyanok, mint a magyarok. A fejük a két fülük között van, és cipőt hordanak. Az egyéniségük változó, ahogyan a magyar lányoké is. Van, amelyik kedves, de mostanaban van, amelyik kétségbeesett. Egy különbség van azért, mégpedig az, hogy nem irigyek és féltékenyek, mint az idióta butacsirás nővéred.
3/27 anonim válasza:
Talán a nővéredet kérdezd meg hogy mi a baja az ukrán lánnyal!
Talán szebb mint ő?.... 😁🤐
4/27 A kérdező kommentje:
3
Kb egyforma alkatuk van, de a nővéremet nyílván nem nézem meg úgy. Amúgy tök átlag csajok.
2022. ápr. 10. 21:49
5/27 anonim válasza:
De akkor min akadt ki a nővéred?
Nem mondta?
6/27 A kérdező kommentje:
5
Ez az hogy nem.
Először semmi baja se volt, de ugye amikor bejelöltem a csajt akkor több képet kiadott, és gondolom az nem tetszett neki.
2022. ápr. 10. 21:59
7/27 anonim válasza:
Alapvetően ilyen kelet-európai fejük van, szerintem ez nem túl vonzó,de valakinek ez bejön.
Alkatilag sok köztük a magas és vékony teremtés, szép alakkal. Ebben szerencsések.
Sok köztük a szőke és kékszemű is.
Átlagos átlagban nálam úgy 6/10 lennének.
9/27 anonim válasza:
talán rájött hogy kujtorognál a csaj után, ezért fogadnád be, és ez nem tetszik neki.
10/27 A kérdező kommentje:
9
Ismerős rokona.
Nem prosti, meg nem is maffiózók.
2022. ápr. 10. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!