Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az Ukrán lányok milyenek?

Az Ukrán lányok milyenek?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősünk akinek az egyik rokona ukrán csaj és átjönne magyarországra 19 éves az anyjával jönnének, én örülnék ha mi befogadnánk őket, elég szép a csaj szóval legalább lehetne gyönyörködni benne, de a nővérem aki egy idős vele hallani se akar róla hogy hozzánk költözzenek. Pedig először szimpi volt neki is a csaj de miután bejelöltem és meglátta a többi képét, azt mondta hogy hizzánk aztán biztos nem jön, szerintetek miért lett ilyen?

2022. ápr. 10. 20:50
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

10

Az eddig se érdekelte hogy ki után kujtorgok.

2022. ápr. 10. 22:43
 12/27 anonim ***** válasza:
87%

Úgyis a szüleid fogják eldönteni, befogadjátok-e. Viszont annyit megtehetsz, hogy ha átjönnek, bárhol laknak, felveszed velük a kapcsolatot személyesen is. Valami olyan szöveggel, hogy segíteni akarsz nekik az ügyeik intézésében vagy bármiben. A lány beszél magyarul, ha már van magyar rokona? Ha legalább kicsit igen, akkor alapszinten tudtok kommunikálni, te meg magyarázd meg nekik, hogy szívesen tanítanád a lányt magyarra, hogy itt munkát találjon magának és be tudjon illeszkedni.

Szóval csupán segítőkészségből rendszeresen randizhatsz vele. ;-)

Aztán majd alakul! Kívánom a legjobbakat!

2022. ápr. 10. 22:44
 13/27 anonim ***** válasza:
96%
gondolom eddig nem éltél egy fedél azzal aki után kujtorogsz, és ez nem hiányzott neki otthonról. Nekem se hiányozna. és a csajnak se, mert nem jókedvében menne hozzátok: úgy jön ki mintha visszaélnél a helyzettel.-
2022. ápr. 10. 22:47
 14/27 A kérdező kommentje:

13

Köszi.

A nővéremnek sajna elég nagy befolyása van a dolgokba kb mindent elér amit akar.

A lány beszél magyarul persze, csak az a bibi hogy ha a rokonukhoz mennek az kb 40kmter innen, szóval elég nagy lenne a távolság, de az ötlet jó:)

2022. ápr. 10. 22:49
 15/27 A kérdező kommentje:

14

Persze, de mivel a csaj majdnem 4 évvel idősebb nálam úgyse lenne semmi köztünk, csak azért tetszene, hogy ilyen jó csajjal lakok egy fedél alatt.

2022. ápr. 10. 22:52
 16/27 anonim ***** válasza:
90%

Ah..szoval azert fogadnad be, hogy legyen kire csurgatnod a nyaladat?

Nem vagy szimpi.

2022. ápr. 10. 23:05
 17/27 anonim ***** válasza:
30%

9# Ezeket az információkat honnan szerezted, tapasztalat?

A könnyű vérű nőkről én is hallottam.

2022. ápr. 10. 23:06
 18/27 anonim ***** válasza:
82%
Akkor nézd egy kicsit a lány szempontjából befogadja valaki, de a házigazda fia hajt rá. szerinted nem fordul meg a fejében hogy ha nem enged, akkor kidobják? Képzeld el milyen szar érzés lehet... Ha akarsz valamit a csajtól, akkor jobb lenne ha nem lennétek egy fedél alatt, és akkor tuti nem kényszerből mutat érdeklődést ha mutat.
2022. ápr. 10. 23:07
 19/27 A kérdező kommentje:

19

Nem valószínű hogy megtudná.

2022. ápr. 10. 23:09
 20/27 anonim ***** válasza:
97%
Dehogynem. Ritka sz@rul leplezitek, ha valakitől folyik a nyálatok.
2022. ápr. 10. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!