Miért posztolgat valaki állandóan a közösségi oldalakra? Nektek vannak ilyen ismerőseitek?
Van egy ismerősöm, akinek egyszerűen nem értem a facebookos tevékenységét. Ráadásul nem is egy tiniről van szó, hanem egy felnőtt emberről.
Naponta átlagosan 5 posztot rak ki, de gyakran van, hogy többet. Megosztogat mindenfélét (zenéket, videókat, de van, hogy tizedjére), beállítja az állapotát, emojikat rak ki vagy pár mondatos, kontextus nélküli, így abszolút érthetetlen posztokat. Sokszor persze rossz helyesírással és csúnya szavakkal megtöltve. Volt olyan is, hogy kirakott egy képet, jött pár dicsérő komment, ő meg leírja, hogy egyébként nem szereti azt a képet. Akkor miért rakja ki?
Nyilvános a profilja, idegeneket is visszajelölgetett, ez a másik amit nem értek, hogy valaki miért jelöl vissza vadidegeneket.
Az ilyeneket (mert hogy sok van) alapból letiltottam már, főleg ezek a r..cok szoktak felhúzni mert viszked nekik és egésznap előznek.
Amúgy inkább instát használok már. 29f
Nem vállalkozása van.
Pontosan nem tudom, milyen az élete, annyira jól nem ismerem, nem a családtagom vagy a barátnőm, de mindig meséli, hogy mennyi mindent meg kéne csinálnia, mennyi dolga van, mármint munkaval kapcsolatban.
Ja és pont ez az, hogy szinte senki nem lájkolgatja vagy kommentelgeti, amiket kirak, maximum 1-2 ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!