Vicc Elek mostmár szerintetek is jó videónak számít?
Mostanában azt veszem észre, hogy egyre jobb és érdekesebb videókat készít. Régen olyan videói voltak, hogy egyet láttam és többre egyszerűen nem tudtam rá kattintani. De mostmár azt veszem észre fejlődik a srác. Legalább már egy Csigér Alex, Barni vagy inkább Cresser szintjét eléri. Bár több nem igen lesz mivel nekik legalább humorérzékük is van. Főleg az utolsónak. Viszont ilyen 2Side, Iron Channel, Top 10 és társain már bőven túl tesz.
Ami még mindig idegesít a sracban az, hogy a videók még mindig nagyon Clickbaitesek. De legalább már tanító jellegűek is lehetnek.
Ugyanezt érzem én is.
A régi reakció videói után megutaltam, főleg hogy a tf2 videóin nőttem fel, így csalódás volt, de a mostani tartalmai sokkal jobbak, jelenleg egyik legjobb a magyar youtubeon.
Érdekes, változatos, némelyik oktató jellegű, némelyik csak simán izgalmas, látszik benne a munka és az alázat.
Nem lehet egyszerű újrakezdeni egy teljes karaktergyilkossag után
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!