Miért hiszik az a romák, hogy ha normálisan próbálsz hozzájuk állni, akkor balek vagy?
Sokat üzletelek, kereskedek, bevallom őszintén, kerülöm inkább őket, mert csak a rossz tapasztalat van.
Ha úgy állok hozzájuk, ahogy mindenki máshoz, egyből hülyének néznek és leakarnak húzni.
Konkrét példa: eladtam az egyiknek valamit múltkor, ő is jól járt én is, második alkalommal már olyan agresszíven pofátlan volt.
2: velem még egyszer se viselkedett így senki cigányokon kívül.
3: egyetértek
Csak aztán tényleg nem kell ám csodálkoznia a kisebbségnek, hogy albérletet épeszű ember nem ad ki nekik, nem üzletel velük, nem vesz tőlük semmit, nem alkalmazza őket senki és még sorolhatnám
4: PONTOSAN!
Autó témában meg főleg! :))
Tele van a sajtó lehúzós esetekkel.
Ritkán hirdetek használt cuccokat, mert utálom az ilyen üzérkedést.
Pont egy ilyen retek volt, amelyik azzal írt rám hogy egy 10ezerrel többet adna a termékért, ha fizethet részletekbe...
En telefont hirdettem 110E Ft-ert
"40E kp kerem ha van szive" - Lakatos Gino
(Egyebkent mi az a gino??)
Utana is uzengetett es amikor nem valaszoltam elatkozott :D
Nagyon sajnalom azokat, akik egyebkent normalisak es az ilyen ginok miatt ugyanugy elutasitjak oket. Viszont ugy gondolom, hogy ezt maguk kozott kellene rendezni. A politikanak mar nagyon regota nem sikerul (50+ eve).
nem hinném, hogy sok köze van a politikusoknak hozzájuk. Ilyenek 300 éve már, az összes országba ahová kerültek, mindig más a hibás ugyebár.
Találkoztam már én is normálissal, de amíg ezt ki kell emelni, hogy van köztük jó is, az tudjuk mit jelent azért :) Mintha egy zsák romlott krumpliból lenne 1 szem jó, attól még kidobod az egészet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!