Hogyan lehet rögtön a beszélgetés elején belőni nagyjából a partnered intelligenciaszintjét, mit kell kérdezni tőle?
Szerintem te nem az intelligenciát keresed a 10-11-es válaszaid alapján.
A józan paraszti ész, és a nyitott gondolkodás éppúgy megfelelne ezek szerint!
Szerintem nagyon könnyen.
Beszéd stílus, a használt kifejezések mennyire választékosak.
Mennyire rakja jól össze a mondat szerkezeteket. Hosszabb vagy csak rövidebb mondatokat használ.
Itt a hozzá szólásokat olvasva én pl. +-10 körül meg tudom mondani majd mindenkiről :)
Az intelligens embereknek igényük van az új dolgok megismerésére, arra hogy adott dolgokban elmélyüljenek. ha valaki pl. semmi nem érdekli az nem lesz magas iq-jú.
De
Én pl. amikor párt kerestem, teszteltem. És nem, nem sértődött meg senki sem érte, sőt élvezték hogy játszunk.
Mondjuk én nem iq-t (ahhoz elég pár mondat) hanem személyiséget.
De nyugodtan eljátszhatsz a másikkal, pl töltsetek ki egy tesztet kíváncsiságból, mert érdekel téged a téma és jó játék.
Csináld meg te is mintha most találtad volna és együtt lenyomjátok. Ha nem is elsőre, de második alkalommal simán belefér szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!