Hány olyan ember lehet az országban aki semmilyen anyaggal nem szennyezi magát?
Ismertek olyan embert aki nem tol pl. benzókat, piát, illegális szereket...? Semmit.
Én mindig szerettem volna tiszta életet élni, de nem megy. 28 vagyok és annyit sikerült elérnem hogy csak benzókat, antidepresszánsokat meg rengeteg koffein tabit tolok rendszeresen. Szonrongok, feszült és fáradékony vagyok, nem alszom, depis vagyok, minden bajom van amiken ezek a cuccok segítenek. Legalább nem vagyok alkesz, narkomán meg szipus. Benzókkal azért lehet teljes életet élni, dolgozni, háztartást vezetni, párkapcsolatot fenntartani (bár az asszony most pont lelépett).
Még ez is nagyon nehéz nekem. Mármint a benzók, antideoresszánsok, altató azért nem olyanok mint a pia. Az meg már főleg lehetetlennek tűnik hogy még ezeket sem toljam.
Nem is nagyon ismerek olyat aki semmit nem tol. Mármint ismerek olyat aki csak simán láncdohányos vagy csak füves, de nálam az is önpusztításnak minősül.
Alkoholt nem iszom, ritkán alkoholos csokit, de azt is megérzem. Cigizni soha nem cigiztem, a drogoktól, gyógyszerektől félek. Kávét ritkán kávézóban (amiben szinte alig van), vagy itthon egy feketét, ha félévente kétszer megfájdul a fejem.
Régebben vagdostam magam, mert elöntött tőle az optimizmus és a világbéke nyugalom, de az sokakat megijeszt, nem lehet takargatni. Így átszoktam arra, hogy eszek egy csomó zsíros, főleg sajtos dolgot, és kihányom. Ez is ugyanolyan nyugalmat ad, mint anno a vagdosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!