Miből fakad ha valakinek egyáltalán nincs érdeklődése?
Én is ilyen vagyok, úgy érzem nincs személyiségem.
Ezt pedig úgy értem, hogy a kortársaim nagy részének már van saját kifejlett vagy valamilyen egyénisége, ízlése, tudja magát jellemezni.
Addig nekem tényleg semmi.
Úgy érzem magam mintha egy bio robot lennék, érzelmeim egyre jobban el vannak tompulva, pl amikor dühösnek kéne lennem nem tudok úgy reagálni, de pl szülinapomkor se éreztem semmi örömöt legbelül.
Sosem érdekelt különösen semmi, sosem voltak nagyratörő álmaim, se jövőképem, hobbim is max a videojátékok, de abban is inkább visszafejlődtem az évek alatt.
Zenei ízlésem és műveltségem is egyenlő kb a nullával.
Emellett aszociális vagyok, tipikus vagy inkább beteges otthonülő, nem merek emberek közé menni, mert ha még sikerül is nem lenne miről beszélnem velük. 20F
#5-ös, lehet, hogy neked ez a normális, de tuti, hogy komoly pszichológiai gondjaid vannak, úgyhogy érdemes lenne vagy pszichológushoz menned, vagy elmerülni az önismeret világában.
Valószínűleg az a mögöttes ok, hogy ahogy felnőttél a szüleid vagy nem törődtek veled eleget, vagy ők maguk is aszociálisak voltak és nem tudtad eltanulni tőlük, hogy kellene emberekkel interakcióba lépni.
Ingerszegény környezetben ezt simán el tudom képzelni.
Mivel kiírtad a kérdést azt hiszem változtatni akarsz. A gondolatokat váltsd tettekre. Ha megteheted akkor válsd le amiket nem szeretsz az életedben. Ha kell akkor várost is. Talán olyan unalmas környezetben élsz ahol nincs semmi lehetőség sehova menni. Menj el múzeumba , művészeti kialkitásra, koncertre, csinálj olyasmit amit eddig nem csináltál. Mej el úszni párszor, talán megtetszik. Én festeni kezdtem el, egy videó ihletett meg.
1; alacsony intelligencia hányados.
2; Ahogyan előttem írták, ingerszegény környezet.
3; Depresszió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!