Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek gáz, ha valaki...

Szerintetek gáz, ha valaki egyáltalán nem ért a sportokhoz?

Figyelt kérdés

Én ilyen személy vagyok, szinte semmit nem tudok semmilyen sportról, szerintem 10 aktív sportolót is nehezen tudnék magamtól felsorolni.

Életemben soha nem űztem semmilyen versenysportot, és szerintem egy sportközvetítést sem néztem még soha végig (hacsak a pankráció nem számít). Mégcsak a foci szabályaival sem vagyok tisztában, nem tudom mikor kell 11-est rúgni, azt, hogy mi a les stb., más sportágak tekintetében pedig szinte teljes a homály 1-2 kosár, kézi és röplabda szabályt tudok, mert ezeket játszottunk suliba, de a kosarat leszámítva mindet utáltam.

Kondiba szoktam járni, de ott sem célom, hogy látványos eredményt érjek el, csak kicsit átmozgatom magam, heti 2-3 alkalommal. Ugyanakkor a testépítés sem érdekel, és nem tudnék egy híres testépítőt sem mondani.

2019. szept. 20. 11:51
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Kiegészíteném annyival, hogy a mozgáskoordinációm is pocsék.
2019. szept. 20. 11:54
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne baj? Nem érdekel mindenkit minden, meg nem ért mindenki mindenhez.

Azzal sincs gond, hogy a fittség, az egészség miatt mozogsz rendszeresen. Ez tök jó.

2019. szept. 20. 11:56
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, dettó ez vagyok én is. Talán egy F1 futamot néztem az idén, azt is úgy, hogy közben mást csináltam és ha nagyon kiabált a közvetítő odanéztem.
2019. szept. 20. 11:58
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Igaz én se értek a sportokhoz. Én viszont zenész vagyok, ahhoz érték és egy, halom zeneszerzőt ismerek viszont az aki sportol szinte alig 1-2-őt. Mindenki máshoz ért ezzel nincs semmi gond.
2019. szept. 20. 11:58
 5/19 anonim ***** válasza:

Ha olyan társaságban vagy, ahol ez gyakori beszédtéma, akkor kellemetlen lehet, hogy nem tudsz hozzászólni. De amúgy meg tojd le.

Én is síkhülye vagyok mindenféle sporthoz, de nem érzem magam sokkal kevesebbnek tőle. Vannak más területek, ahol ezeket a hiányosságokat ellensúlyozni tudom.

2019. szept. 20. 11:59
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak azért is érdekel, mert azt tapasztalom, hogy a legtöbb embert legalább 1-2 sport érdekel. Engem meg az sem hozott lázba, amikor legutóbb kijutott a magyar válogatott a 2016-os EB-re, vagy mi, pedig még azok is arról beszéltek körülöttem, akik nem néznek focit.
2019. szept. 20. 12:03
 7/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem gáz,de szerintem az ember kéne hogy szeressen egy sportágat,amelyik jobban bejön neki.Én a focit szeretem a legjobban,de megnézek egy kézi,kosár,stb meccset is.Jó érzés ha van egy kis szenvedély,a sport erre kiváló.Izgalom is van+feldobbja az embert.
2019. szept. 20. 12:08
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem például mindig olyan dolgok érdekeltek, amik mást nem nagyon, viszont nem olyan szinten, hogy egy "fanatikussal" is tudjak róla beszélni :D

Vasút fotózás, repülőgépek, haditechnika alap szinten, gépek, játékok egy időben, manapság meg építőipari dolgok, túrázás.

De például a foci sosem kötött le. F1-et is csak nézem aztán 5 kör után jót alszom rajta.

2019. szept. 20. 12:14
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

A tájékozatlanságod a gáz. Utálom a focit, de mégis tudom, hogy ki David Beckham, vagy fel tudok sorolni néhány focistát, mert nem csukott fülekkel és szemekkel élem az életemet.

Pedig az gáz, ha kondizol, de az egyik legnagyobb testépítő nevét, Arnold Schwarzenegger, se tudnád megmondani.

2019. szept. 20. 12:39
 10/19 anonim ***** válasza:
82%

9# ha ilyen nagy az arcod akkor te meg sorolj fel

10 atomfizikust

10 zeneszerzőt

10 hegedűművészt és

10 híres pilótát

Hisz te nyitott szemmel jarsz/kelsz a világban,nyilván mindehez IS értesz

2019. szept. 20. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!