Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan ne legyek távolságtartó?

Hogyan ne legyek távolságtartó?

Figyelt kérdés
Többször megkaptam, hogy olyan távolságtartó vagyok. Tény, hogy nehezen beszélek az érzéseimről. Hogyan tudnák ezen változtatni? A párkapcsolataim eléggé megsínylik.

2022. ápr. 4. 19:45
 1/2 anonim ***** válasza:
49%
Nem kötelező ezen változtatni.
2022. ápr. 4. 20:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatból tudom, hogy sajnos nem igazán lehet, mert nekem pl nincs meg a belső késztetésem/motivációm arra, hogy közelebb kerüljek emberekhez.

Külső nyomásra meg nagyon nehéz elsajátítani, mivel én sem akarom, ezért kényelmetlenül érzem magam az ilyen "kényszerített" szituációkban.

És mivel kényelmetlen számomra az adott szitu, az a jövőt tekintve még inkább abban erősít meg, hogy inkább nem kéne ezt erőltetni.

Persze, mivel minden fejben dől el, talán annyit tudsz tenni, hogy megpróbálod magad meggyőzni arról, hogy megéri. (És hátha...) :,D

2022. ápr. 4. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!