Miben lenne más az élet?
Korábban feltettem egy kérdést egy történetemmel kapcsolatban, amire kaptam választ:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Azóta azon gondolkodom, hogy miben változott volna meg az életem, ha nem vagyok vele rideg, távolságtartó?
Nekem ez magas…
Kérem, csak olyan válaszoljon, aki érdemileg hozzá tud szólni.
Köszönöm!
#1 "Azóta annyi történt, hogy jeleztem felé, hogy szeretnék vele beszélni, de hárított, és csak munkával× kapcsolatban keres-kérdez a köszönésen kívül, ami nekem így könnyebb, mint a "Hogy vagy?"-os kérdései.
Érdekes, mert azzal× is olyan dolgokkal jön, ami kézenfekvő, adja magát.
Jobb ez így, ez a távolságtartás..."
A kérdezőnek:
Adj neki időt. Ha úgy dönt, hogy számára ennyi, akkor fogadd el. Próbálj meg barátokat szerezni máshonnan a munkahelyen kívül, mert az tényleg nem a legalkalmasabb hely erre a célra.
És gondolkozz kicsit mielőtt ilyen helyeken válaszolsz. Én is csipőből tudok flegmán reagálni a számomra érdektelen dolgokra, de a munkatársak nem azok akikkel ezt meglehet tenni. A munkahelyen muszáj moderáltan véleményt nyílvánítani.
De nincsen semmi gond. Elnézést kértél. Szűrd le a tanulságokat aztán minden okés lesz.
Nem akarlak elemezni Téged, ez a Te feladatod, de a mélyére kéne ásni annak, hogy miért vagy rideg másokkal.
Miért teszel keresztbe annak, hogy kapcsolatokat alakíts ki?
Tartasz a sérüléstől?
Az intimitástól? (akár barátitól is)
Attól, hogy csalódnak benned?
Hogy nem vagy szerethető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!