Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miben lenne más az élet?

Miben lenne más az élet?

Figyelt kérdés

Korábban feltettem egy kérdést egy történetemmel kapcsolatban, amire kaptam választ:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Azóta azon gondolkodom, hogy miben változott volna meg az életem, ha nem vagyok vele rideg, távolságtartó?

Nekem ez magas…

Kérem, csak olyan válaszoljon, aki érdemileg hozzá tud szólni.

Köszönöm!

2020. dec. 23. 05:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azóta milyen a kapcsolatod vele?
2020. dec. 23. 08:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

#1 "Azóta annyi történt, hogy jeleztem felé, hogy szeretnék vele beszélni, de hárított, és csak munkával× kapcsolatban keres-kérdez a köszönésen kívül, ami nekem így könnyebb, mint a "Hogy vagy?"-os kérdései.

Érdekes, mert azzal× is olyan dolgokkal jön, ami kézenfekvő, adja magát.

Jobb ez így, ez a távolságtartás..."

A kérdezőnek:

Adj neki időt. Ha úgy dönt, hogy számára ennyi, akkor fogadd el. Próbálj meg barátokat szerezni máshonnan a munkahelyen kívül, mert az tényleg nem a legalkalmasabb hely erre a célra.

És gondolkozz kicsit mielőtt ilyen helyeken válaszolsz. Én is csipőből tudok flegmán reagálni a számomra érdektelen dolgokra, de a munkatársak nem azok akikkel ezt meglehet tenni. A munkahelyen muszáj moderáltan véleményt nyílvánítani.

De nincsen semmi gond. Elnézést kértél. Szűrd le a tanulságokat aztán minden okés lesz.

2020. dec. 23. 08:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elemezni Téged, ez a Te feladatod, de a mélyére kéne ásni annak, hogy miért vagy rideg másokkal.

Miért teszel keresztbe annak, hogy kapcsolatokat alakíts ki?

Tartasz a sérüléstől?

Az intimitástól? (akár barátitól is)

Attól, hogy csalódnak benned?

Hogy nem vagy szerethető?

2020. dec. 23. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!